eh.....szkoda ze juz nie zyje

Mi sie podoba oraz budzi mój podziw wokalista zespołu Virgin czyli DODA. Ona jest bardzo ładna i w ogóle [ ort! ]
Chyba z byka spadłeś kolego. Nie ma większej brzyduli i idiotki niż ona (160 IQ LOL Einstein miał 120 i tyle mu wystarczyło do bycia geniueszem a dodzie 160 nie wystarczy by myśleć jak normalny średnio inteligentny człowiek).
carmen electra, tyra banks, beyonce, sofia vergara, rihanna, arielle klebel, joanna krupa (chyba jedyna polska klijentka, ktora wystepuje w amerykanskim playboyu;p), kristanna loken, halle berry, katie price, alexis amore - po prostu ulala-LA!
Gdy myślę o ideale piękna, to wyobrażam sobie raczej Galadrielę, Arwenę, Yennefer, Triss Merigold czy Stokrotkę z Dolin, zaś symbolem cielesności i seksu do dzisiaj pozostaje dla mnie Di z opowiadania "Świat jest pełen chętnych suk".
Gdy potrzebuję doznać miłych wrażeń estetycznych wchodzę do tego folderu. Konno Asami też jest bardzo ładna..., no i też mam jej cztery zdjęcia.
Moją wymarzoną dziewczyną, jest inteligentna, ładna, blondynka o niebieskich oczach, dosyć mała, zabawna i kochana