Cały ten artykuł niechlujny jak jakiś wyrzyg z Czerskiej. Ja wiem, że nie mają pieniędzy na korektę, ale jakieś fundamentalne minimum mógłby sobą reprezentować. Zastanawia mnie, czy ktoś to w ogóle czyta przed wrzutką. Momentami czyta się to, jak wypracowanie z podstawówki, po czym następuje paragraf, który wygląda jak wypluty przez Google Translate 10 lat temu. Dodatkowo risercz mają niczym polski wywiad, co o rakietach na naszym terytorium dowiaduje się od Amerykanów.
bankier.pl napisał(a):hot dogów z Oolong?
bankier.pl napisał(a):Qiddiya Inverstment Company
bankier.pl napisał(a):Szacuje się, że około 13 mln Saudyjczyków są fanami gatunku, 85 a około mln w całym świecie arabskim.
bankier.pl napisał(a):Na swoim koncie mają m.in. part rozrywki przypominający platformę wiertniczą
bankier.pl napisał(a):Rozmachu im więc nie brakuje, a wręcz jest to ich znak firmowy.
bankier.pl napisał(a):Opowiada ona o chłopcu Son Goku, który zbiera magiczne smocze kule mogące dać mu supermoce.
bankier.pl napisał(a):Seria sprzedała się w ponad 260 milionach egzemplarzy na całym świecie i zainspirowała liczne seriale anime, gry wideo i filmy wyprodukowane w Hollywood.