Chcę puścić moim dzieciakom film Bardock The Father of Goku z 1990 ale nie mogę nigdzie znaleźć pasujących polskich napisów do filmu.
Ściągnąłem 4 różne wersje:
- DBZ Movie Special 1 - Bardock The Father of Goku[1990]BDRip[Eng][Jap]x264-XP17 - 242MB
- Dragon Ball Z - Special 01 - Bardock, The Father of Goku (1990 BluRay - 720p TRI Audio) – 750MB
- Dragon Ball Z Bardock - The Father of Goku (1990) (1080p BluRay x265 SAMPA) – 2958MB
- Dragon.Ball.Z.Bardock.-.The.Father.Of.Goku.1990.720p.BluRay.x264.AAC-WORLD – 451MB
Wszystkie są po angielsku (angielski dubbing). Niektóre mają „wbudowane” napisy angielskie, które można włączyć i wyłączyć.
Nie mogę nigdzie znaleźć w necie polskich napisów pasujących do tych filmów. I jest problem. Ja znam angielski ale moje dzieci za słabo, a chce im puścić te filmy.
Na stronie * zaloguj się, aby zobaczyć link * znalazłem 3 różne wersje napisów polskich do filmu BARDOCK. Żadna wersja z tych 3 nie pasuje do żadnego z 4-ech tych plików.
Jak chcesz polskie napisy do hamburgerskiego dublażu, ta raczej nie znajdziesz, chyba że jakąś analfabetyczną sieczkę z drugiej połowy pierwszej dekady tego wieku.MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
W końcu wziąłem i sam przetłumaczyłem za pomocą SubEdit. Najpierw google translator a potem ręcznie poprawiałem. Nawet jakoś to poszło. Jakby ktoś potrzebował to mogę podesłać. Pozdrawiam.