Forum Dragon Ball Nao

» Super Saiyanin wrócił do łask

Alkis Mężczyzna
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Alkis
Dni na forum: 2.104
Plusy: 1
Jedną z najlepszych rzeczy w obecnej wersji Broliego jest to że Super Saiyanin znów coś znaczy. Dzięki temu że jest on saiyańskim mutantem Super Saiyanin w jego wersji jest na poziomie Goku, Vegety i Gohana w ich najsilniejszych formach. Pierwsza forma Super Saiyanina została wyparta przez jej silniejsze warianty a potem przez techniki bogów, ale fakt istnienia Broliego i jego wersji tej legendarnej formy sprawia że ta transformacja dostała ponownie swoje 5 minut po tym jak była wypychana co raz bardziej na bok przez co raz to nowsze transformacje dla głównej ekipy.
goxola
Ziemianin
Ziemianin
goxola
Dni na forum: 72
Cześć, dobrze tu być
Hidden Mężczyzna
"Rōnin
Rōnin
Hidden
Dni na forum: 7.365
Plusy: 1
W sumie nie wiem czy masz na myśli, że ogółem SSJ-y wracają do łask czy że SSJ1 wraca do łask. Mówisz, ze inne formy SSJ wyparły pierwszą formę, więc rozumiem, że raczej chodzi o SSJ1?
Sam piszesz, że Brolly to Legendary SSJ, więc nie do końca jego pojawienie się przywróciło SSJ1 do łask. W końcu to jako Legendary/Berserk spuszcza największe wciry.

W ogóle pamiętajcie, przed Battle of Gods Akira w jednym z wywiadów wyjawił, że tak naprawdę najlepszą transformacją jest SSJ1, ponieważ to baza przemian, a SSJ2 i SSJ3 wiązą się ze zbyt dużym obciążeniem. "Jeżeli Goku będzie z kimś jeszcze kiedyś walczył, to myślę, że będzie używał zwykłego SSJ" czy coś.
I co? I nico. SSJ God na grubej.
Więc SSJ Classic wraca do łask jak wiatr zawieje.

Akira Toriyama 1955 - 2024
Obraz
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.417
Plusy: 27
Hidden napisał(a):
W ogóle pamiętajcie, przed Battle of Gods Akira w jednym z wywiadów wyjawił, że tak naprawdę najlepszą transformacją jest SSJ1, ponieważ to baza przemian, a SSJ2 i SSJ3 wiązą się ze zbyt dużym obciążeniem. "Jeżeli Goku będzie z kimś jeszcze kiedyś walczył, to myślę, że będzie używał zwykłego SSJ" czy coś.
I co? I nico. SSJ God na grubej.
Więc SSJ Classic wraca do łask jak wiatr zawieje.
Toriyama tak zapewne chciał, bo łatwiejszy do rysowania i nie trzeba się głowić z wymyślaniem kolejnych, a także, jak wielokrotnie wspominał, on wolał spokojniejsze i proste projekty, no ale nic tak nie napędza merchu jak"nowości", więc pewnie wymusili na nim kolejne, ale dlatego były takie minimalistyczne. Czas pokaże, czy jak już nie ma Toriyamy, to Toyorarou wprowadzi do łask mitycznego SSJ5 z jego projektów

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz

Forum DB Nao » » » Super Saiyanin wrócił do łask
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump