Szarak "Nadworny Irytujący Słownik Ortograficzny [ Klan Takeda ] Dni na forum: 6.990 Posty: 1.214 Skąd: 4chan.org, Ostrzeżeń: Więcej niż Ty, kochany użytkowniku.
Nowy sezon w TVN się zaczął .Ta satacja ma powtórki styczen-luty i chyba jeszcze na wakcjach...., a teraz sa nowe odcinki
Cthulhu fhtagn!
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
That is not dead which can eternal lie. Nie jest umarłym ten który spoczywa wiekami,
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
And with strange aeons even death may die nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.
LolnY Wojownik Wiek: 31 Dni na forum: 6.959 Posty: 31 Skąd: Przemyśl
Fajnie byłoby gdyby puścili znów. Napisałby ktoś petycje do Polsatu żeby zamiast Shaman Kinga to puszczali? Shaman King też fajny ale sami wiecie. A może żeby po zakończeniu tego puszczali to.http://i12.tinypic.com/2edml5c.jpg
bubussj Ziemianin Wiek: 32 Dni na forum: 6.959 Posty: 23 Skąd: planeta kiaio
no troche dużo masz racje ale nic takiego to tylko żeby nie było w poniedziałki bo wtedy późno kończe a jak by było zdąże na ostatni odcinek w jednym dniu albo bede se musiał nagrywać bede musiał kupić też ze 90 kaset może i więcej i nie popełnie błędu bede wszystkie odcinki nagrywał a jak mi sie nie uda to najwyżej se z neta ściągne DB DBZ i DBGT Rulez
Kiedy tego db mieli puscic w tv. Ile to juz czasu minelo. Przyczynila sie do tego w znaczacym stopniu ta "DBuvaga" Ale to bylo kretynstwo.
poza tym [ ort! ] to juz wiekszosc ludzi ze swiata db posiada swoje odcinki db z lektorem polskim, nietrudno je znalezc, jak chociazby kupic je od innego fana tej serii ^^
pensar Nameczanin Wiek: 39 Dni na forum: 6.879 Posty: 69
Mnie by pasowało jakby Dragon Ball powrócił na TVn
Ja bym bardziej liczył na Polsat tudzież TV4 (ale to w zasadzie jedno i to samo;)
poza tym [ ort! ] to juz wiekszosc ludzi ze swiata db posiada swoje odcinki db z lektorem polskim, nietrudno je znalezc, jak chociazby kupic je od innego fana tej serii ^^
Fakt ale w takiej sytuacji fanów DB raczej ubywa. Gdyby leciał w TV z pewnością by ich (nas) przybywało, a z tym wiąże się wiele korzyści: zwiększenie zainteresowania m. in. DB Nao = więcej ludzi na forum, powrót gadżetów na polski rynek, większe zainteresowanie DB na CD (ważny dla tych, którzy nimi handlują) itp.
Drake Phoenix Nameczanin Wiek: 35 Dni na forum: 6.841 Ostrzeżenia: 1 Posty: 62 Skąd: Stąd stamdąd zewsząd i znikąd
Mądrze piszsz , w pełni się z tobą zagdzam. (a ja tylko tak troche odbiegne od tematu, raz jak przeglądałem se kanały w TV to na TVP: Kultura leciał kowboj Ebob, czy to niedziwne anime na takim kanale )
paint Super Saiyanin 3 Dni na forum: 6.752 Posty: 1.031
Ja tam nie mam neta. Piszę ze szkolnej biblioteki, gdzie dali 4 kompy z dostępem do sieci. DB oglądałem na kompie, najpierw pożyczając odc od qmpla, póżniej kupiłem na Allegro. To, że Serial dadzą w TV i tak mnie cieszy, bo w całej Polsce odżyje legenda DB, a wszyscy fani znowu dadzą o sobie znać! W Rozmowach w toku i w Uwadze będzie głośno o przemocy w anime a potencjalni fani/fanowie będą mieli okazję poznać Serial.
Shiro "The Human Typhoon [ Klan Asakura ] Wiek: 36 Dni na forum: 7.383 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Ile już było takowych działań, cieszy mnie to, że ludzie nadal walczą, lecz z góry wiadomo, że TV PL nie pójdzie na ten układ, ponieważ mogą się przejechać na tym jeżeli nagle coś odemini się dla widzów. DB wcale tak tanie nie jest, a oni chcą zysków. Wykupując i emitując DB stąpają po kruchej nawierzchni.Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay