.A teraz streszcze moją wypowiedź do 3 słów: Bleach jest świetny
.A teraz streszcze moją wypowiedź do 3 słów: Bleach jest świetny

super humor, bohaterowie, walki z wykozystaniem Kidou i zróżnicowanych Zampaktou...odjazd:* choc teraz są fillery :p to i tak bardzo mi sie podobają niz fillery w Naruciaku:/...Bleach'owe fillery mają zajefajną fabułe , nie to co w Naruciaku, kazdy ep'ek fillera to co innego
 super humor, bohaterowie, walki z wykozystaniem Kidou i zróżnicowanych Zampaktou...odjazd:* choc teraz są fillery :p to i tak bardzo mi sie podobają niz fillery w Naruciaku:/...Bleach'owe fillery mają zajefajną fabułe , nie to co w Naruciaku, kazdy ep'ek fillera to co innego  ( no są tez wyjątki :p)...no ale wracając do Bleacha :p mam nadzieje ze mangowy wątek zacznie sie zaraz po Bounto :p bo to bd dopiero miodzio:*...juz niemoge sie doczekac :p Aizen'a, Arrancar'ów(mój ulubiony:P z nich jest na avku :p), Vizard'ów i tej sieki jaka jest w mandze :p
( no są tez wyjątki :p)...no ale wracając do Bleacha :p mam nadzieje ze mangowy wątek zacznie sie zaraz po Bounto :p bo to bd dopiero miodzio:*...juz niemoge sie doczekac :p Aizen'a, Arrancar'ów(mój ulubiony:P z nich jest na avku :p), Vizard'ów i tej sieki jaka jest w mandze :p 

Ichigo Kurosaki jest naprawdę fajną i godną uwagi postacią...To naprawde bardzo dobre anime i chętnie zobaczę więcej
 Ichigo Kurosaki jest naprawdę fajną i godną uwagi postacią...To naprawde bardzo dobre anime i chętnie zobaczę więcej 

Ale muzyka świetna! Z teledysków wywnioskowałam, że gł. bohater jest ładny
  Ale muzyka świetna! Z teledysków wywnioskowałam, że gł. bohater jest ładny 

A ta kosa Ichigo jest po prostu cudna.Jeśli chodzi o humor,to na początku nie podobał mi się.Ale mniej więcej od 10 odcinka śmieję się z tego bardzo,zwłaszcza jak jest jakaś akcja z Konem
 A ta kosa Ichigo jest po prostu cudna.Jeśli chodzi o humor,to na początku nie podobał mi się.Ale mniej więcej od 10 odcinka śmieję się z tego bardzo,zwłaszcza jak jest jakaś akcja z Konem   On mnie rozbraja
  On mnie rozbraja   W jednym z odcinków dostrzegłem pewne podobieństwo zarówno do DB (Goku i Vegeta),jak i Naruto (Naruto i Sasuke),a mianowicie Ichigo z Ishidą - kolejni dwaj rywale...Ten schemat robi się już dla mnie powoli nudny...
  W jednym z odcinków dostrzegłem pewne podobieństwo zarówno do DB (Goku i Vegeta),jak i Naruto (Naruto i Sasuke),a mianowicie Ichigo z Ishidą - kolejni dwaj rywale...Ten schemat robi się już dla mnie powoli nudny...

W szczególności podoba mi się, że Shinigami nie są typowo "średniowieczni"- tatuaże, fryzury i ogólnie pomysł są świetne. (Nie będę spojlerować) Humor w niektórych sytuacjach jest po prostu rozbrajający, a specjalne odcinki biją rekordy.
 W szczególności podoba mi się, że Shinigami nie są typowo "średniowieczni"- tatuaże, fryzury i ogólnie pomysł są świetne. (Nie będę spojlerować) Humor w niektórych sytuacjach jest po prostu rozbrajający, a specjalne odcinki biją rekordy. 
jest jakaś akcja z Konem

podobieństwo zarówno do DB (Goku i Vegeta),jak i Naruto (Naruto i Sasuke),a mianowicie Ichigo z Ishidą - kolejni dwaj rywale...Ten schemat robi się już dla mnie powoli nudny...

Nie ma to jak Obejrzeć sobie Bleach w Oczekiwaniu na Naruto
 A do fillerów  pewnie jeszcze dojdę,na razie [ ort! ] jestem w Soul Society,jak to nasi bohaterowie poszukują innego wejścia do tej wewnętrznej strefy.
   A do fillerów  pewnie jeszcze dojdę,na razie [ ort! ] jestem w Soul Society,jak to nasi bohaterowie poszukują innego wejścia do tej wewnętrznej strefy. 

OOO ta saga jest dosyć Fajna, i zgodzisz się ze mną ze zabija pożądnie czas.

Nie sposób nie lubić Ichimaru Gina