co jest lepsze | |||
Predator | 15 | 60,00% | |
Obcy | 10 | 40,00% | |
Wszystkich głosów: | 25 |
A Predator to jest slaby, i cholernie brzydki poza tym w porownaniu z tym drugim.
. I jak widzimy w filmie AvP nie byli dość dobrzy by zapanować i pokonać obcych.
Jest prawdziwym hunterem który zabija by przeżyć a nie dla zabawy.
2 zdanie...
I to zdanie jest błędne, obcy nie jadali swe ofiary, lecz zanosili je do gniazda. Możliwe, że polowali nie dla zabawy, ale na pewno nie dla przeżycia.
Gdybym ja miał takie zabawki też mógłbym zabijać ludzi niepostrzeżenie.
I jak widzimy w filmie AvP nie byli dość dobrzy by zapanować i pokonać obcych.
Old Shatterhand napisał(a):Ono nie jest błędne. Chodziło mi o to ze zabijali by sie rozmnażać. Chodziło o przeżycie gatunku.2 zdanie...
I to zdanie jest błędne, obcy nie jadali swe ofiary, lecz zanosili je do gniazda. Możliwe, że polowali nie dla zabawy, ale na pewno nie dla przeżycia.
A co do gry to z tego co ja wiem to Predatorem grało się najłatwiej i chyba niedało się nim przegrać jeżeli się zachowywało troche ostrożności.
Jeżeli chodzi o rozmnażanie, to zauważ, że w Filmie 3 i 4, Aliens (Obcy) zabijali, choć nie było im to w ogóle potrzebne
Old Shatterhand napisał(a):Jak to nie bylo potrzebne?Jeżeli chodzi o rozmnażanie, to zauważ, że w Filmie 3 i 4, Aliens (Obcy) zabijali, choć nie było im to w ogóle potrzebne
Przeciez w 4 czesci Obce mscily sie na ludziach, za to, ze ich trzymali w klatkach, ot co.
No a w 3, to Obcy byl tylko jeden, wiec tam tez nie zabijaly.