Drakan Super Saiyanin 4 [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.663 Plusy: 7 Posty: 1.646 Skąd: Elizjum
W sam raz dla mnie. Jestem tutaj psychiatrą.
Który sam też jest chory. Nieodwracalnie.I know I'm strange, but what are You? Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
bad orydżinal nick Orydżinal person Wiek: 34 Dni na forum: 6.987 Posty: 344 Skąd: się biorą dzieci?
ja tam słuchać niepotrafie, zawsze jak ktoś coś do mnie mówi, ja mysle zupełnie o czymś innym i tylko kiwam glową, albo od czasu do czasu powiem "naprawde?!" ;pmiłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...
bad orydżinal nick Orydżinal person Wiek: 34 Dni na forum: 6.987 Posty: 344 Skąd: się biorą dzieci?
czekaj, a tak dokładnie to co trza zrobić? poprawić czcionke czy zmniejszyć rozmiar czy to i tomiłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...
dobra, ale mam szlaban na kompa, będzie to pewnie robione wolno, bo ma akurat zwolnienie lekarskie i pilnuje mnie, prócz tej chwili miłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...