Kurde, naprawdę nikt nie doda tych postaci?Przecież zabawa z tak nudnymi bohaterami jest denna.
Nie wiem jakie postacie wg Ciebie są dobre, ale wiem jedno, że będą to postacie znane nielicznym, bo skoro tak mała liczba użytkowników zna FMA, to nie liczyłbym na coś więcej...
http://img409.imageshack.us/img409/7526/bushorlyqm3.jpg
Super, ale chodzi raczej o postacie charakterystyczne, ciekawe - a to, że większość oglądała DB/Naruto/FMA to już nie moja wina. Do tego, z DB są dwie postacie, z Natuto dwie, z DN dwie - ale np. z NGE jedna. Albo z CT. A popatrz się ile osób wypowiedziało się nt. NGE/CT/GTO w tematach na tym forum, a ile nt. DN. Zresztą, jak napisał Q'ccaon'naeaeccer, jeśli sugerujemy się nie po jakości serii a stopniu rozpoznawalności - to rzeczywiście włączmy Asha, Kaya i Yugiego. I Pikachu! Przecież te postacie są cholernie rozpoznawalne! Co tam takie tytuły jak Ghost in the Shell, kto tam słyszał o jakimś tam pierwowzorze jakiegoś tam Matrixa? Co tam Cowboy Bebop, najbardziej rozpoznawalne anime SF? Co tam Vash który w Japonii jest znany niczym/bardziej niż Goku? Och, oczywiście, nie! - nam wystarczy 9 serii i kilku nudnych bohaterów. Dlatego naprawdę sugeruję dodanie Pokemonów. (najlepiej wszystkich, w końcu Chalizard jest bardziej znany niż Asuka, Bulbazaur bije na głowę Spike'a, a Psyduck jest wizytówką świata M&A, nie wspominając o Onizuce)
Poz.
dravim!
Szarak napisał(a):§3, II. Pisanie postów, pkt 7.http://img409.imageshack.us/img409/7526/bushorlyqm3.jpg
Tak a może wtedy będziemy mogli zadowolić się wyłącznie Twoim głosem ?Super, ale chodzi raczej o postacie charakterystyczne, ciekawe - a to, że większość oglądała DB/Naruto/FMA to już nie moja wina. Do tego, z DB są dwie postacie, z Natuto dwie, z DN dwie - ale np. z NGE jedna. Albo z CT. A popatrz się ile osób wypowiedziało się nt. NGE/CT/GTO w tematach na tym forum, a ile nt. DN. Zresztą, jak napisał Q'ccaon'naeaeccer, jeśli sugerujemy się nie po jakości serii a stopniu rozpoznawalności - to rzeczywiście włączmy Asha, Kaya i Yugiego. I Pikachu! Przecież te postacie są cholernie rozpoznawalne! Co tam takie tytuły jak Ghost in the Shell, kto tam słyszał o jakimś tam pierwowzorze jakiegoś tam Matrixa? Co tam Cowboy Bebop, najbardziej rozpoznawalne anime SF? Co tam Vash który w Japonii jest znany niczym/bardziej niż Goku? Och, oczywiście, nie! - nam wystarczy 9 serii i kilku nudnych bohaterów. Dlatego naprawdę sugeruję dodanie Pokemonów. (najlepiej wszystkich, w końcu Chalizard jest bardziej znany niż Asuka, Bulbazaur bije na głowę Spike'a, a Psyduck jest wizytówką świata M&A, nie wspominając o Onizuce)
Poz.
dravim!
Obejrzałem już sporo serii, a mimo to z wyżej wymienionych mam tylko jako takie pojęcie o pokemonach. Nie twierdzę, że nie możliwym jest znalezienie kilku użytkowników znających akurat te anime, nie mniej jesteśmy zależni od popularności anime.
Powtarzam jeszcze raz, bohaterów tych z otwartymi ramionami przyjmiemy w kolejnej turze, a teraz prosiłbym jednak o dokończenie obecnej.