Wymienili silnik będzie git
  Wymienili silnik będzie git   Także wiesz zacznij się przyzwyczajać do myśli że szanowny hiszpan na drugim dojeżdża.Za nim ewentualnie może być Misiek
 Także wiesz zacznij się przyzwyczajać do myśli że szanowny hiszpan na drugim dojeżdża.Za nim ewentualnie może być Misiek  

Wymienili silnik będzie git
  Wymienili silnik będzie git   Także wiesz zacznij się przyzwyczajać do myśli że szanowny hiszpan na drugim dojeżdża.Za nim ewentualnie może być Misiek
 Także wiesz zacznij się przyzwyczajać do myśli że szanowny hiszpan na drugim dojeżdża.Za nim ewentualnie może być Misiek  

. A ten twoj Kimi tak dloogo nie pociagnie
 . A ten twoj Kimi tak dloogo nie pociagnie  

(tfu, puk puk, nie zapeszać XD)
 (tfu, puk puk, nie zapeszać XD) 

tzn McLarenie. Co do Alonsa to dobrze ... nie lubiłem go
 tzn McLarenie. Co do Alonsa to dobrze ... nie lubiłem go  i nadal nie lubie
 i nadal nie lubie 

. Nie jestem dumna ale w stanie wybaczyc i owszem XD
. Nie jestem dumna ale w stanie wybaczyc i owszem XD 

Na OSTATNIM okrążeniu
 Na OSTATNIM okrążeniu 

. Wolalabym aby to nie byla wygrana 'po trupach' tylko udowodniona swoimi zdolnosciami i dobrym bolidem
. Wolalabym aby to nie byla wygrana 'po trupach' tylko udowodniona swoimi zdolnosciami i dobrym bolidem 

Gotenks pogieło cię?? Nawet jeżeli nie kibicujesz Kimiemu to sam przyznasz że cały wyścig jechał rewelacyjnie, team na stopach sprawował się dobrze, strategię obrali lepszą (w stosunku do takiego np. Heidfelda).

Bary oba wyleciały też szkoda bo miały szanse na wysoką pozycję, szczególnie Button, który startował z pole position.
 Bary oba wyleciały też szkoda bo miały szanse na wysoką pozycję, szczególnie Button, który startował z pole position. 

Fisi biedaczek tak blisko drugiego zwyciestwa, Kimi gratulacje sukcesu, oby tak dalej ( co ja pisze) A Montoja jak zwykle pipisal sie swoja niesubordynacja i nagannym zachowaniem wobec przepisow, typowy wolkan XD
 Fisi biedaczek tak blisko drugiego zwyciestwa, Kimi gratulacje sukcesu, oby tak dalej ( co ja pisze) A Montoja jak zwykle pipisal sie swoja niesubordynacja i nagannym zachowaniem wobec przepisow, typowy wolkan XD

. Brawa dla Montoi, chociaz nie wiedomo jak by to sie skonczylo gdyby Kimi startowal z 2 pola a nie 12, przez zmiane silnika.
 . Brawa dla Montoi, chociaz nie wiedomo jak by to sie skonczylo gdyby Kimi startowal z 2 pola a nie 12, przez zmiane silnika.

Kimi miał pecha w kwalifikacjach z tym silnikiem, ehh...
 Kimi miał pecha w kwalifikacjach z tym silnikiem, ehh...
 Ale tym razem juz na bank bedę ogladała
 Ale tym razem juz na bank bedę ogladała  i Ferdzio będzie miał trudniej
 i Ferdzio będzie miał trudniej