Chryste! Lacrimosa to szwabskie jest! Idę się wyrzygać i powiesić. Gotenksku, nie tego się spodziewałem ;_;.
Refleksja na dziś: czy moderator może wszystko?
Mój post w temacie o Katyniu wyparował. Został przeniesiony na forum zarządu. Dlaczego? Najprawdopodobniej ktoś z "zarządu" stwierdził, iż dyskusja zanadto odeszła od filmu, przechodząc na samą zbrodnię z 1940 roku. Możliwe również, że czyjeś płytkie, nacjonalistyczne uczucia zostały zranione. Niewykluczone, że ktoś kierował się względem na osobę, całkiem prywatnie postanawiając wbić mi szpilę. Ewentualnie ktoś odreagował w ten sposób zły nastrój lub kompleksy.
Pytanie zasadnicze brzmi: skoro można było przenieść część postów, dlaczego nikt nie kwapił się do wydzielenia osobnego tematu? Sytuacja jest kuriozalna, tym bardziej że członkowie "zarządu" nie mają uprawnień od wczoraj. Z tego co wiem, forum ma służyć dyskusji, a nie przedstawianiu po kolei swych poglądów. Z dyskusją zaś nieodmiennie wiąże się odchodzenie od tematu. Ciekawy jest też fakt, iż jaśnie państwo moderatorstwo zareagowało dopiero po moim poście.
Dziękuję.
Q.
Niemiecki jezyk fajny jest
Ale jednak była to decyzja któregoś z modów, dlatego nie chciałbym wyrokować.
To chyba spisek rządu przeciwko młodzieży <...> uczącej się...