A jeżeli chodzi o zadawane ciosy to na pierwszym miejscu jest Kung-Fu, wedlug mnie najbardziej skuteczne ciosy tam można się nauczyć. No i jeszcze styl uliczny jakim jest Mua Thai (nie wiem, czy dobrze napisałem 
A jeżeli chodzi o zadawane ciosy to na pierwszym miejscu jest Kung-Fu, wedlug mnie najbardziej skuteczne ciosy tam można się nauczyć. No i jeszcze styl uliczny jakim jest Mua Thai (nie wiem, czy dobrze napisałem 
. W kung-fu są niesamowite kombinacje ciosów, siła, zręczność. Ta sztuka walki jest po prostu [ ort! ] doskonała. Uczysz się też władać bronią, możesz atakować, a nie tylko się bronić

pierwsze co bym zrobil to dal LOW KICK na piszczel

PS Ja (nie)stety byłbym zmuszony do dyplomacji – nie ćwiczę ani siły, ani szybkości, więc nie miałbym większych szans na ucieczkę Sad .

odchodzac od tematu, kazdy ma slabe kosci piszczelowea wiec nawet takiego miesniaka by zabolalo, jakbys mu przypiepszyl z calej sily, nie wiem, czy mogl by dobrze chodzic, nie mowiac o bieganiu przez jakis czas
![]()

odchodzac od tematu, kazdy ma slabe kosci piszczelowea wiec nawet takiego miesniaka by zabolalo, jakbys mu przypiepszyl z calej sily

Kto powiedzial ze wszyscy pakezy i miesniaki musza leciec na sterydach?![]()
...