A jeżeli chodzi o zadawane ciosy to na pierwszym miejscu jest Kung-Fu, wedlug mnie najbardziej skuteczne ciosy tam można się nauczyć. No i jeszcze styl uliczny jakim jest Mua Thai (nie wiem, czy dobrze napisałem
 A jeżeli chodzi o zadawane ciosy to na pierwszym miejscu jest Kung-Fu, wedlug mnie najbardziej skuteczne ciosy tam można się nauczyć. No i jeszcze styl uliczny jakim jest Mua Thai (nie wiem, czy dobrze napisałem  ), którym zniszczysz każdego, nawet Brucce Lee
), którym zniszczysz każdego, nawet Brucce Lee  taekwondo tez kozak.
 taekwondo tez kozak.

07.03.2005, 15:30
07.03.2005, 15:30 

. W kung-fu są niesamowite kombinacje ciosów, siła, zręczność. Ta sztuka walki jest po prostu [ ort! ] doskonała. Uczysz się też władać bronią, możesz atakować, a nie tylko się bronić
. W kung-fu są niesamowite kombinacje ciosów, siła, zręczność. Ta sztuka walki jest po prostu [ ort! ] doskonała. Uczysz się też władać bronią, możesz atakować, a nie tylko się bronić 

.Capoeira moze ładnie wyglada ale niejest do końca skuteczna.A MUY THAI  sztuka walki z tradycjami i kojażona z walka na śmierć i zycie niejest sztuką trudną do nauczenia nauczyć się jej może każdy i moze poznac wszystko w 1 rok.Ale trenowanie tego typu sportów marnuje rozój ktróre ma własnie kung fu zresztą kung fu ma o wiele lerzą twardośc i trudniejsze techniki niż prostota MUY THAI
.Capoeira moze ładnie wyglada ale niejest do końca skuteczna.A MUY THAI  sztuka walki z tradycjami i kojażona z walka na śmierć i zycie niejest sztuką trudną do nauczenia nauczyć się jej może każdy i moze poznac wszystko w 1 rok.Ale trenowanie tego typu sportów marnuje rozój ktróre ma własnie kung fu zresztą kung fu ma o wiele lerzą twardośc i trudniejsze techniki niż prostota MUY THAI

.
 .