Sory, ze tak pisze, Freez
  Sory, ze tak pisze, Freez   

wszystko ujęte dosyc ładnie jest w SB kilka godzinn namysłu uświadomiła mi, że Wy zawsze będziecie pokazywać swoją wyższość mad innymi toteż nie warto się tym trudzić Ishido pewnie jakbyś wczoraj był też byś chciał odejść, ale jednak zastanowiłem się i zmieniłem zdanie bo nie warto rezygnować jak się nic nie zmieni
 wszystko ujęte dosyc ładnie jest w SB kilka godzinn namysłu uświadomiła mi, że Wy zawsze będziecie pokazywać swoją wyższość mad innymi toteż nie warto się tym trudzić Ishido pewnie jakbyś wczoraj był też byś chciał odejść, ale jednak zastanowiłem się i zmieniłem zdanie bo nie warto rezygnować jak się nic nie zmieni 

wczoraj był też byś chciał odejść
 Resztę dopowiedział Focus.
 Resztę dopowiedział Focus. 

jak ktos z Toba zaczyna, czy cos, nie przejmuj sie, ignoruj po prostu [ ort! ].
 Oczywiście, jeżeli byłbym przekonany o swojej racji.
   Oczywiście, jeżeli byłbym przekonany o swojej racji.  

zresztą większość aktywnych forumowiczów ma naprawdę dziwny humor
dotyczy to bardzo niewielu użytkowników
dla mnie po wczorajszej rozmowie, w której zachowywałeś się jak dzieciak
Ishi, jakbyś się kłócił to nic by z Ciebie nie zostało ;p.
A propo ignorowanie nie załatwi problemu,

Dopiszę się do Tego co tam naskrobał
 Dopiszę się do Tego co tam naskrobał 

z Waszej strony, chciałem jedynie dodać, że nie zamierzam na razie [ ort! ] odchodzić po prostu już taki mam charakter chyba lecz nie zmienia to faktu, że nie których z Was po mimo wszystko po tych kilku miechach lubię a jeśli chodzi o błędy popatrzcie na innych
 z Waszej strony, chciałem jedynie dodać, że nie zamierzam na razie [ ort! ] odchodzić po prostu już taki mam charakter chyba lecz nie zmienia to faktu, że nie których z Was po mimo wszystko po tych kilku miechach lubię a jeśli chodzi o błędy popatrzcie na innych  Darkan ja wiem, że od początku Ci nie pasowałem, ale dzięki, że zechcieliście wypowiedzieć się na ten temat i zrozumiałem, że to coś w rodzaju fali.
 Darkan ja wiem, że od początku Ci nie pasowałem, ale dzięki, że zechcieliście wypowiedzieć się na ten temat i zrozumiałem, że to coś w rodzaju fali.

.
. 

pomagać nowym " odeprzeć Wasze pierwsze wrażenie" aby mógł znależć się szybciej na DBNao
 pomagać nowym " odeprzeć Wasze pierwsze wrażenie" aby mógł znależć się szybciej na DBNao