Serdecznie witam wszystkich użytkowników tego forum.Chciałem wam przedstawić forum o Dragon Ball ponieważ dostałem szału na podstawie tego anime i musiałem założyć własne forum.Szukam moderatorów na moje forum i oczywiście użytkowników.aby zostać moderatorem proszę zgłaszać się na * zaloguj się, aby zobaczyć link * .Adres forum brzmi: * zaloguj się, aby zobaczyć link * Zapraszam wszystkich!
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.644 Plusy: 73 Posty: 15.658 Skąd: ふざけた時代
Ważne pytanie: po co Ci forum?
Pomyśl.
Nie lepiej rozwijać już istniejące, na których możesz spotkać wielu fanów DB? Jak choćby to?
Nie lepiej zamiast 100 słabych stron zrobić jedną bardzo dobrą? (to samo for się tyczy).
Ostatecznie: nie lepiej, żebyś pisał posty na tym długowiecznym forum, zamiast na swoim, które prawdopodobnie za najpóźniej parę miesięcy zniknie z internetu?
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 7.136 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
Pajku997 napisał(a):
dballem interesuję się od 9 lat jak pierwszy raz zobaczyłem to w rtl7 to byłem wniebowzięty xD
a co to ma do rzeczy?
Tak jak napisał Gotenks - Twoje forum raczej długiego żywotu mieć nie będzie. Szczególnie, że na razie nie wygląda lepiej niż wieeele innych for o DB.
A, jeszcze jedno pytanie: Na co Ci moderatorzy, kiedy użytkowników nie ma?
shiro: Będą sobie nawzajem warny stawiać ;p PALATIAL REGALIA