Forum Dragon Ball Nao

» Champions League

Strony:   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.663
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
ja oczywiście również Tsubasę , bo kiedyś to ogladałem a teraz sobie to anime przypominam ;p

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!
Focus Mężczyzna
"GMF
GMF
[ Klan Asakura ]
Focus
Dni na forum: 7.325
Plusy: 41
Czas na podsumowanie rundy drugiej. Jednogłośnie (prawie) zwycięża Tsubasa Oozora i tym samym przechodzi do następnej rundy. Czas na trzeci pojedynek.

Victoria Seras Vs Edward Elric

Z mojej strony oczywiście głos idzie na Edu ^^. Jest to jedna z moich ulubionych postaci, z równie ulubionego anime FMA. Ma charakter, ponadto nie poddaje się i wprost nie da się go nie lubić.Edward do boju .

Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime

Obraz
Old Shatterhand Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
Old Shatterhand
Dni na forum: 6.881
Ostrzeżenia: 2
Edward- spotkałem się kiedyś ze zdaniem, że nie odróżnia go nic od innych głównych bohaterów, a jednak nie uważam tego za prawdę. Ed był alchemikiem nie po to by ratować cały świat przed złem, a po to by odzyskać ciało swego brata, o którego stratę obwiniał siebie. Nie żądał on potęgi, nie siły fizycznej, a siły by dotrwać do końca. W dodatku był nad wyraz rozwiniętym nastolatkiem, nie tylko pod względem umiejętności a także wiedzy i inteligencji.
No i warto wspomnieć o jego burzliwym charakterku .
Szarak Mężczyzna
"Nadworny Irytujący Słownik Ortograficzny
Nadworny Irytujący Słownik Ortograficzny
[ Klan Takeda ]
Szarak
Dni na forum: 7.135
Skąd: 4chan.org, Ostrzeżeń: Więcej niż Ty, kochany użytkowniku.
Kurde, naprawdę nikt nie doda tych postaci? Przecież zabawa z tak nudnymi bohaterami jest denna.

Głos? Gdyby wszyscy oddawali głos na Victorię, głosowałbym na Edwarda. Jako że większość na razie głosuje na Edwarda, ja oddam głos na Victorię. Za rosnące piersi z tomu na tom "Hellsinga", i za ekstremalnie długie nogi.

Edit: No i za fajne hentaje i doujiny.

Poz.
dravim!

Cthulhu fhtagn!
la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi
That is not dead which can eternal lie.
Nie jest umarłym ten który spoczywa wiekami,
fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi
And with strange aeons even death may die
nawet śmierć może umrzeć wraz z dziwnymi eonami.

I kto powiedział, że jesteśmy poważni?
Lilu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Lilu
Dni na forum: 7.012
Mój głos oddaje na Edward Elric.
Cóż dlaczego....hmm....cóż dlatego iż lubie FMA i podoba mi się jego determinacja w tym anime,cóż poza tym za samą Victorią nie przepadam,zbyt roztrzepana i dziecinna,dlatego wole oddać głos na Eda.
Kyasarin Kobieta
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]

Dni na forum: 6.712
Edward, bo.. bo po prostu wolę go od Victorii
Avensus Mężczyzna
"Indestructible
Indestructible
[ Klan Asakura ]
Avensus
Dni na forum: 7.105
Plusy: 9
Edward - sporo słyszałem o nim od Focusa, Q' czy też kilka słów od Old'a. Dużo nie napiszę, bo własnego zdania o nim nie mam, a głosuję tylko dlatego, że w najbliższym czasie mam zamiar oglądnąć FMA.

When music is the weapon, the sickness is the cure
'Love' is making a shot to the knees of a target 120 kilometers away using an Aratech sniper rifle with a tri-light scope
[i43.tinypic.com/33ojrxj.gif]
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 7.033
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Jestem za Edziem Za jego niezwykły wzrost . Ogólnie bardzo sympatyczna postać, która zawsze coś fajnego odwali.

Victoria też jest fajna, fajna laska z niej i jak wspomniał Szarak, ładnie sie prezentuje w różnych hentajcach i dodżinach
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Victoria Seras , bo Hellsinga oglądałem a FMA nie...

THRASH ' EM ALL !!!
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
Old Shatterhand
Zwycięzcą pojedynku zostaje Edward Elric.

Kolejna runda:
Naruto Vs Alphonse Elric

Szarak napisał(a):
Kurde, naprawdę nikt nie doda tych postaci? Przecież zabawa z tak nudnymi bohaterami jest denna.
Nie wiem jakie postacie wg Ciebie są dobre, ale wiem jedno, że będą to postacie znane nielicznym, bo skoro tak mała liczba użytkowników zna FMA, to nie liczyłbym na coś więcej...
Avensus Mężczyzna
"Indestructible
Indestructible
[ Klan Asakura ]
Avensus
Dni na forum: 7.105
Plusy: 9
Uzumaki Naruto - wg. mnie najlepsza postać z M&A. Zmotywował mnie do wielu rzeczy, takich jak powrót do biegania czy do boksu (po wakacjach zaczynam). Dąży nieugięcie do spełnienia swojego marzenia i nikt/nic oprócz śmierci go nie zatrzyma. Ma świetny dar, dzięki któremu potrafi motywować dane osoby, a one czują przy nim, że żyją.
Mógłbym napisać bardzo długi wywód na ten temat, ale to nie o to chodzi

When music is the weapon, the sickness is the cure
'Love' is making a shot to the knees of a target 120 kilometers away using an Aratech sniper rifle with a tri-light scope
[i43.tinypic.com/33ojrxj.gif]
Szarak Mężczyzna
[ Klan Takeda ]
Szarak
Old Shatterhand napisał(a):
Nie wiem jakie postacie wg Ciebie są dobre, ale wiem jedno, że będą to postacie znane nielicznym, bo skoro tak mała liczba użytkowników zna FMA, to nie liczyłbym na coś więcej...
Obraz

Super, ale chodzi raczej o postacie charakterystyczne, ciekawe - a to, że większość oglądała DB/Naruto/FMA to już nie moja wina. Do tego, z DB są dwie postacie, z Natuto dwie, z DN dwie - ale np. z NGE jedna. Albo z CT. A popatrz się ile osób wypowiedziało się nt. NGE/CT/GTO w tematach na tym forum, a ile nt. DN. Zresztą, jak napisał Q'ccaon'naeaeccer, jeśli sugerujemy się nie po jakości serii a stopniu rozpoznawalności - to rzeczywiście włączmy Asha, Kaya i Yugiego. I Pikachu! Przecież te postacie są cholernie rozpoznawalne! Co tam takie tytuły jak Ghost in the Shell, kto tam słyszał o jakimś tam pierwowzorze jakiegoś tam Matrixa? Co tam Cowboy Bebop, najbardziej rozpoznawalne anime SF? Co tam Vash który w Japonii jest znany niczym/bardziej niż Goku? Och, oczywiście, nie! - nam wystarczy 9 serii i kilku nudnych bohaterów. Dlatego naprawdę sugeruję dodanie Pokemonów. (najlepiej wszystkich, w końcu Chalizard jest bardziej znany niż Asuka, Bulbazaur bije na głowę Spike'a, a Psyduck jest wizytówką świata M&A, nie wspominając o Onizuce)

Poz.
dravim!

Cthulhu fhtagn!

Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Zagłosuję na Naruciaka, gdyż już zagłosowałem wcześniej na jednego z braci Elric Naruto , jak to mówił, nie nagina prostoty własnych słów i dąży do tego aby stać się wielkim ninja, co kiedyś mu się zapewne uda. Za to na niego zagłosuję.
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Naruto Uzumaki - bo po pierwsze go lubie , a po drugie nie znam tego drugiego

THRASH ' EM ALL !!!
Lilu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Lilu
Dni na forum: 7.012
Mimo że mam znów dylemat z wyborem wybieram Uzumaki Naruto,za wytrwałość w walce,za to że nigdy się nie poddaje i że broni swych przyjaciół nawet za cene własnego życia.
Poza tym wole Naruto niż FMA
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
Old Shatterhand
Szarak napisał(a):
http://img409.imageshack.us/img409/7526/bushorlyqm3.jpg
§3, II. Pisanie postów, pkt 7.

Super, ale chodzi raczej o postacie charakterystyczne, ciekawe - a to, że większość oglądała DB/Naruto/FMA to już nie moja wina. Do tego, z DB są dwie postacie, z Natuto dwie, z DN dwie - ale np. z NGE jedna. Albo z CT. A popatrz się ile osób wypowiedziało się nt. NGE/CT/GTO w tematach na tym forum, a ile nt. DN. Zresztą, jak napisał Q'ccaon'naeaeccer, jeśli sugerujemy się nie po jakości serii a stopniu rozpoznawalności - to rzeczywiście włączmy Asha, Kaya i Yugiego. I Pikachu! Przecież te postacie są cholernie rozpoznawalne! Co tam takie tytuły jak Ghost in the Shell, kto tam słyszał o jakimś tam pierwowzorze jakiegoś tam Matrixa? Co tam Cowboy Bebop, najbardziej rozpoznawalne anime SF? Co tam Vash który w Japonii jest znany niczym/bardziej niż Goku? Och, oczywiście, nie! - nam wystarczy 9 serii i kilku nudnych bohaterów. Dlatego naprawdę sugeruję dodanie Pokemonów. (najlepiej wszystkich, w końcu Chalizard jest bardziej znany niż Asuka, Bulbazaur bije na głowę Spike'a, a Psyduck jest wizytówką świata M&A, nie wspominając o Onizuce)

Poz.
dravim!
Tak a może wtedy będziemy mogli zadowolić się wyłącznie Twoim głosem ?
Obejrzałem już sporo serii, a mimo to z wyżej wymienionych mam tylko jako takie pojęcie o pokemonach. Nie twierdzę, że nie możliwym jest znalezienie kilku użytkowników znających akurat te anime, nie mniej jesteśmy zależni od popularności anime.
Powtarzam jeszcze raz, bohaterów tych z otwartymi ramionami przyjmiemy w kolejnej turze, a teraz prosiłbym jednak o dokończenie obecnej.

Cóż więc, jednogłośnie ogłaszam zwycięzcą Naruto, kolejny pojedynek:

Goku Vs Shinji Ikari
Szarak Mężczyzna
[ Klan Takeda ]
Szarak
Szarak napisał(a):
http://img409.imageshack.us/img409/7526/bushorlyqm3.jpg
§3, II. Pisanie postów, pkt 7.
Obrazek o dużej rozdzielczości którego nie powinno się wklejać na forum:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/common ... orama2.JPG

Co do takich obrazków, jak powyższy, zacny i obeznany forumowiczu, nikt nie ma nic przeciwko, ba, dawanie takich jest w dobrym guście. Przynajmniej na wszystkich innych forach. A i na tym nie widać reakcji moderatorów, co im się chwali. DUŻA rozdzielczość. D-U-Ż-A.

Poz.
dravim!
Tak a może wtedy będziemy mogli zadowolić się wyłącznie Twoim głosem ?
Obejrzałem już sporo serii, a mimo to z wyżej wymienionych mam tylko jako takie pojęcie o pokemonach. Nie twierdzę, że nie możliwym jest znalezienie kilku użytkowników znających akurat te anime, nie mniej jesteśmy zależni od popularności anime.
Powtarzam jeszcze raz, bohaterów tych z otwartymi ramionami przyjmiemy w kolejnej turze, a teraz prosiłbym jednak o dokończenie obecnej.

A prosiłem by popatrzeć ilu użytkowników wypowiadało się w tamtych tematach. Więcej, niż tu głosuje. Ale, BTW... naprawdę nigdy nie słyszałeś o GTO albo NGE? Ani o GitSie? Ha, ha, ha!, very funny!

Co do: patrząc na tematykę foum, domyślam się że większość będzie głosowała na Goku, stąd też oddaje głos na Shinjego. W porównaniu obu postaci, ludzie którzy oglądali Neon Genesis a także DB, w większości zabiliby Goku śmiechem. Ha, ha, ha, nie mogę się przestać śmiać. Jak Goku wygra to chyba padnę ze śmiechu. Ha, ha. Very funny! OMG...

A tak na poważnie, jak się do czegoś bierzesz, to z łaski swojej zapoznaj się z tym. W tym przypadku z M&A.

EDIT: No nie, zaraz to ja padnę. Co to za obrazek Shinjego? Z SIMSów?

Old, twój post zaliczam do najfajniejszych jakich kiedykolwiek widziałem. Ha, ha, ha Mistrzostwo. Bash wysiada, ha, ha, ha!

razeil: Szarak wyluzuj trochę. Co do tego obrazka, póki nie rozciąga tabeli forum dopóty nie będę miał nic przeciwko takim obrazkom.

Cthulhu fhtagn!

Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Daj już sobie spokój Szarak.

Ja tu zagłosuję na Goku , nie ze względu na siłę i rozwalanie wszystkich dookoła, lecz za jego odwagę i wiarę w zwycięstwo. Także za jego czystą duszę, nie skażoną grzechem.

Ikari był dla mnie zwykłym , tchórzliwym facetem, czasami miał chwile odwagi, ale było ich zbyt mało. Jedyną pozytywną rzeczą jaką posiada jest dobre kierowanie statkiem... Myślę, że dobrze wybrałem. I co, źle , że na Goku wybrałem głos ???!!! Jak coś, to oglądałem NGE i myślę , że nie tylko ja i Old...
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.528
Plusy: 4
EEE, głosuję na Goku, raczej z czystego sentymentu do tej postaci niż z powodu, że była lepsza niż Ikari z NGE.
Ikari był raczej taki szaraczkiem, nie wyróżniał się zbytnio niczym, prócz umiejętnościami pilotowania. Goku mnie zawsze rozbawiał swym głupim humorem i dlatego zagłosuje na niego.

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Kyasarin Kobieta
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]

Dni na forum: 6.712
Goku, bo tego drugiego koleżki nie kojarzę...
Strony:   1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  

Forum DB Nao » » » Champions League
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump