W DB jest pare fajnych lasek ,ale mi najbardziej podoba się Bulma. Jest ładna, w paru fryzurach wygląda bardzo dobrze no i ma sexi ciałko

i świetne włosy! A poza Goku ssj4 to na pewno c18, Videl i Goku, jako ten mały chłopiec z GT, śliczny tam jest

I super się ubiera 

Ale jak tak o tym myślę, to C18 też była bardzo ładna!

. Podczas ostatniego turnieju kończącego serię DB była bardzo ładna, a później - w DB Z - niestety, bardzo się postarzała i rzeczywiście, jak to powiedziała Bulma lub Maron, wygląda jak babcia. W DB Z momenty, w których wyglądała ładnie mogę policzyć na palcach jednej ręki. Swoją drogą, moim zdaniem, Chi Chi była młodsza od Bulmy w DB, natomiast w DB Z wygląda na dużo starszą.
, wszystkie postacie go mają, w większym lub mniejszym stopniu) momentami wyglądała bardzo źle... Najbardziej podoba mi się w scenie, gdy rezygnuje z dalszego pościgu za wysłannikami Babidiego, Songohan odlatuje z Kibito, a ona patrzy w jego stronę i mówi, żeby wrócił, bo całe życie przed nimi. Wówczas ten błysk w jej oczach i uśmiech, to było coś, nawet te jej krótkie włosy w tym ujęciu dodawały jej uroku. W DB GT, niestety, postarzała się podobnie jak Chi Chi(obie, wydaje mi się, zostały zbyt mocno posunięte w latach, jeśli chodzi o wygląd), ale miała długie włosy, więc za to plus.