Forum Dragon Ball Nao

» Oceń osobę powyżej

Strony:   1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 45, 46, 47  
Focus Mężczyzna
"GMF
GMF
[ Klan Asakura ]
Focus
Dni na forum: 7.263
Plusy: 41
Cycek

Nick: Chamski Cycek rodem ze starożytności. Lubie i to bardzo.

Avek: Wiąże się z wojowniczą naturą Cycka no i zainteresowaniami. Niezle

Sygna: Rock Lee ... lecz trochę moim zdaniem źle zrobiona. Średnio mi się podoba.

Opis: Hm ... bardzo mądra myśl, pod którą się podpisuje obiema rękami.

Osoba: Jaki Cycek jest, każdy wie. Raz bywa świrnięty, by zaraz potem stać się poważny. Ma dość dużo dystansu do wlasnej osoby, co się w nim ceni. Dobry kompan do rozmowy i stały adorator bad girl ^^.

Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime

Obraz
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.685
Plusy: 10
Ostatnią osobą jakiej nie oceniłem była Laru-chan
Nick-Dobry, choć nie zachwyca mnie za bardzo, ale jest dużo lepszy od poprzedniego. Myślę, że bez chan byłoby lepiej.
Avatar-nie przepadam za bardzo za tymi avkami z Japończykami, ale może być, najbardziej nie lubialem tego gdzie był koleś z majtkami na głowie
sygna-nie znam się w ogóle [ ort! ] na j-rocku, słyszałem tylko o czymś takim, powiem jedynie, że czcionka, która mi się podoba śednio pasuje do reszty
osoba-rzadko piszesz, przez co jakoś zawsze mi umykasz. Odnoszę jednak wrażenie, że jesteś w porządku

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Lilu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Lilu
Dni na forum: 6.950
A ja sobie ocenie Cycerona bo jego jeszcze nie oceniałam

Nick-moim zdaniem rewelka,nitypowy przez co ciekawy

Avatar-hmmmm....cóz fajny,ale rewelacji w nim nie ma...jakbym miała ocenić cóż 7/10

Podpis i Sygnatura-świetny i prawdziwy,synga podoba mi się ale jak się przyglądam mu dłużej zdaje mi się zbyt chaotyczny.

Osoba-Cóż Cycek,cóż ja moge o nim powiedzieć,jest to osoba z poczuciem humoru,z pewnością inteligentna,potrafi byc poważny ale dla mnie to do Niego nie pasuje
Wierny Bad,cóż nie mam nic do Niego i niech tak zostanie
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Dni na forum: 7.259
Plusy: 6
Kakarott napisał(a):
ajbardziej nie lubialem tego gdzie był koleś z majtkami na głowie
Z majtkami na głowie?! Nic mi o tym nie wiadomo. Mógłbyś opisać go bardziej szczegółowo?

"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".

Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Miał taką czapkę, która wyglądała jak majtki, czyli materiał szedl przez środek głowy od czoła do tyłu głowy, mniej więcej tyle. Na tym avku było też dwoch gości w okularach.

Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Dni na forum: 7.259
Plusy: 6
Kakarott napisał(a):
Miał taką czapkę, która wyglądała jak majtki, czyli materiał szedl przez środek głowy od czoła do tyłu głowy, mniej więcej tyle. Na tym avku było też dwoch gości w okularach.
Już kojarzę. Padło pytanie ile jest 1+1, a oni pokazywali na palcach. Ja wiem, czy ta opaska wyglądała jak majtki... w każdym razie rozbawiłeś mnie.

Gomen za offtop

"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".

Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Lilu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Lilu
Dni na forum: 6.950
No dobra to może se ocenie Laru-chan bo Ciebie nie oceniałam jeszcze

Nick-lepszy niż poprzedni,miło mi się kojarzy

Avatar-super,bardzo mi się podoba,dlatego iż jest zabawny dosyć.

Sygnatura-fajna,ciesze się że mnie nie dotyczy

Osoba-cóż nie znam lecz uważam ją za osobe inteligentną,z poczuciem humoru i sądze iż jest osobą w pożądku,wielka fanka j-music,nie przecze nawet niektóre mi się podobają,ale chyba nie aż tak bardzo jak Ci .ogólnie
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 6.971
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Madam Bloody Angelo : - chyba nie ocenialem ( mam skleroze , nie pamietam )

Nick: Nadaje Ci dużo mroczności, ale po Twym humorku raczej nie pasuje hehe

Avek: fajna kobitka, z jakiejś gry Fantasy ^^?

Sygna: bardzo ladna , kolorystycznie ladnie dobrana

Osoba: miła, fajna , zlosliwa , ogolnie Fajnie się z Tobą rozmawia
Thought
Saiyanin
Saiyanin
[ Klan Takeda ]
Thought
Dni na forum: 6.597
Ishido- jakoś nie kojarzę, czy był przeze mnie oceniany, czy nie...Jak tak, niech sobie poskreśla, co mu nie odpowiada, albo wyciągnie średnią.

Nickname- Dosyć klimatyczne, pasuje do forum, ale nie aż takie oryginalne. Zastanawia mnie, skąd pochodzi.

Avatar- Zarówno avatar jak i sygnatura z motywem z "Death Note" Lubię mangę, więc mi się podoba, fajnie zrobione i wyraźne, nic "oczojebnego"

Osoba: Czasami wydaje mi się strasznie sztywny, chyba nawet bardziej ode mnie... Niemniej wie co pisze i chyba raczej nie robi tego pod wpływem napojów wyskokowych <takich tez znam> . Ogólnie na plus.

When Thought looks in a mirror the mirror shatters, because not even glass is stupid enough to get in between Thought and Thought.
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.128
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 3
Thought napisał(a):
Niemniej wie co pisze i chyba raczej nie robi tego pod wpływem napojów wyskokowych
A co w tym złego?

Laru-chan - bo nie wiem czy oceniałem

Nick - lepszy od poprzedniego i raczej mówiący coś o osobie

avek - w końcu widać że to facet. Cipkowaty ale facet . na plus

sggn - do mnie to było?

podpis - jakoś do mnie nie przemawia

Osoba - Wydaje mi się że odróżnia wrzuty na j- rockersów od wrzutów na siebie , ale nie odróżnia wrzutów na nich od wrzutów na j-music jako taką. Ale jako że obiecałem odczepić się od tematu , zostawiam to . Po za tym w porządku . Raczej na poziomie , pisze dobrze , z kulturą , ale nie boi się powiedzieć co myśli nawet jak komuś mogłoby to się nie spodobać.Wydaje mi się również że zadaje sobie pytanie o sens takich spraw jak życie itp.

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
franqey
nick:nic specjlanego, ale podoba mi się
avek:styrana życiem chłopina, gdzieś było napisane kto to jest, ale już nie wiem. Ogólnie podoba mi się
sygna:nie ma
podpis:daje do myślenia
osoba:jedna z osób, która kształtuje wygląd tego forum. Nie zmienia swoich poglądów, twardo stąpa po ziemi, bardzo to cenię i za to szanuję. A te wulgaryzmy, tak naprawdę wcale mi nie przeszkadzają, a nawet nie wyobrażam sobie ich braku.

Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Thought

nick: dużo tam spółgłosek Jakoś tak mi wikingowo brzmi

osoba: Zdziwiłeś mnie , pisząc, żem sztywny ( czemu ). Ogólnie także jesteś niezwykle poważny, piszesz fajnie ,mądrze , sztywno, trochę mniej ode mnie .
Thought
Saiyanin
Saiyanin
[ Klan Takeda ]
Thought
Dni na forum: 6.597
Mały dodatek <sorry za przerywnik>
Brawo dla pana Ishido, który jako jedyny na tym forum odgadł pochodzenie mojego nicka!

Thought to tłumaczenie imienia Huginn. <Sprawdź w mitologii wikingów>
..Encyklopedia była angielska...

Sztywny, czyli służbisty. <Heil!>

When Thought looks in a mirror the mirror shatters, because not even glass is stupid enough to get in between Thought and Thought.
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
"Sztywny, czyli służbisty. <Heil!>"

Że niby ja jakiś pomagier

ED: heh, wiesz, ma się w sobie to coś ( co to odgadniecia )

ED: jutro Cie opisze hłehłe Bo siostra wchodzi na kompa, gh

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Ishido: 05.08.2007, 22:22
mihesz Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ

Dni na forum: 6.577
Ostrzeżenia: 1
Mój poprzednik lubi warny. Jest rozrywkowy i szalony.
No teraz możecie na mnie pisać, trochę tego będzie!
Roza Kobieta
Super Saiyanin
Super Saiyanin
Roza
Dni na forum: 6.604
Nick : mihesz - taki sobie, już sie przyzwyczaiłam. mihesz mówił ze to połączenie części imienia i nazwiska
Avatar : cały czas je zmienia, wiec trudno mi ocenić. Ale w sumie dobrze ze związane z tematyka db (:
Podpis : podoba mi sie może przydługawy, ale co tam
Osoba : heh, pospamowal, ale każdemu z nas zdążają sie spamy ładnie rysuje. i hm, cóż wiecej? Jeszcze trza Cie poznać, żeby wiecej powiedziec.
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.466
Plusy: 4
Roza

nick: oryginalny, miły i pasujący mej osobie
avatar: nie podoba mi się, równie jak ta gra ;p
sygnatura/podpis: podpis, to takie życiowe sentencje, w sumie mogą być, nic nadzwyczajnego, sygnatura nie podoba mi się
osoba: miła, dużo pisząca, zamulaczka(ty wiesz o co mi chodzi ;p), fajnie z nią gada się, lubię ją po prostu

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
mihesz
nick:jak dla mnie taki sobie, ale nigdy go nie widziałem, dlatego plus za oryginalność
avek:trochę za często zmieniasz to fakt, ale nie są złe
sygna:brak
podpis:związany z DB, nie jest może najlepszy, ale niech będzie, zresztą czytam je tylko gdy oceniam poprzednika
osoba:pospamowałeś i to nieźle, ale myślę, że po tej całej historii się poprawisz, do tego fajnie rysujesz

mihesz Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ

Dni na forum: 6.577
Kakarott:
nick: nick z Dragon ball. plus dla kolegi
avek: podoba mi się, nawet bardzo
Podpis: Już mniej
oceniam poprzednika:
Miły i sympatyczny chłopak. Pisze mądrze i na temat. Lubi chyba rysunki związane z Drgaon Ballem bo jako jedyny i jeszcze Filippo Ishido i Daichi oceniają moje prace by Mihesz
P.S. Mój podpis jest bardziej związany z Star Wars Kakarott, ale ma elementy Dragon ball.
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.601
Plusy: 1
mihesz [ wreszcie cie mam dupku ;p [ joke ;p]]

nick: związany ze SW ?? i tak nie kojarze , ale może być ;p
Av: często zmieniasz , nie są one orginalne bo wszystkie z DB aczkolwiek nie są złe
Podpis: może po angielsku bżmiałby dumniej ;p aczkolwiek prosty i zrozumialy
Osoba: gdy zobaczyłem jak spamuje to sie przeraziłem że tyle tematów do przeczytania , aczkolwiek gdy teraz osoba ta nie spamuje to spoko , tylko nie wiadomo co tam bazgrze na tych kartakch i mówi że to cos z Dragon Bula ;p a tak na powąznie to ładnie rysuje , umie przyznać się do błędu , jak na razie [ ort! ] jest spoko

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!
Strony:   1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 45, 46, 47  

Forum DB Nao » » » Oceń osobę powyżej
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump