Ten wzrok taki jakby... jednocześnie groźny a zarazem łagodny i spokojny .
Jak to mówiłem wcześniej, ładnie ziomalko wyglądasz . Ja już miałem wcześniej Twe zdjątka i czuję się zaszczycony tym
Wyglądasz normalnie Qui Gon Jinie ^^
Masz krzywe oprawki, ciekawe czy to była podobna historia do mojej.
No nie wiem jaka była twoja historia Joe ale mi sie oprawki skrzywiły podczas pewnej bojki z pewnym dresem
Niech zgadnę, był z ekipą, która uciekła, mieli po ~1,20 cm i nie poszli do przedszkola [czyt. wagarowali].
Wszyscy faceci w długich włosach i brylach wyglądają tak samo... Więc niczym szczególnym się nie wyróżniasz.
No nie wiem jaka była twoja historia Joe ale mi sie oprawki skrzywiły podczas pewnej bojki z pewnym dresem
Piłem i sobie je zdeptałem.
No stary jak go trzasłem to mu wszystkie kredki z plecaka wyleciały i wypraszam sobie mieli po 1.21 wielkie chłopy prawie jak ty Cyceron.
No to musiał być ostra popijawa , ja kiedyś po pijaku usiadłem na okulary , masakra
Jak każdy król wszystkich gejów
Wtopił się w otoczenie
blondynkom, ale nie taką stereotypową, więc proszę sobie nie wiadomo czego nie wyobrażać
http://www.fotka.pl/profil/asusert/ na tym zdjęciu siedzisz zupełnie jak mój Pan od historii <tyle, że on tak siedzi na brzegu ławki xD>
Jestem <raczej> blondynkom, ale nie taką stereotypową, więc proszę sobie nie wiadomo czego nie wyobrażać