Strzeż się!
Cyceron
Avatar - nie jest najwyższych lotów, ale ten skaczący żółw jakoś mnie za każdym razem rozbawia. I jak na animację nie błyska zbyt mocno.
Sign i podpis - sign staruszka, bardzo klimatyczna, zgodna z duchem Schimazu. Userbar do całości nie pasuje, ale jeżeli o jego samą kompozycję chodzi skonstruowany jest porządnie, kolorystyka zimna, ktorą lubię. Pierwszy podpis dobry, nie zawsze się z nim zgodzę, ale niech będzie. No i jak patrzec na te kufle... Drugi to wesoła twórczośc szaleńca. Albo i nie...

Nick - mnogość znaczeń i skojarzeń. Wyróżniony kolorem niebieskim za wygraną w konkursie, z resztą całkowicie słuszną. Co z samej treści to fonetyczne brzmienie świadczy o poczuciu humoru, ale i tez nawiązuje jedego z najlepszych starozytnych mówców.
Osoba - tak... zdrowe poczucie humoru, powaga kiedy trzeba, posty przyjemne i sensowne. Nieprzeciętne umiejętności graficzne. Szczerość, odwaga, kultura... Ogółem cechy bardzo pożądane w dzisiejszych czasach, także i takie które i ja sobie cenię. Oj dostalibyśmy po tyłkach bez Ciebie...