Piccolo polaczyl sie z kami sama to wtedy zyskal jego sile (nameczanska fuzja) a nie zdolnosci. Wiec Kami-Sama mogl miec zdolnosc do ozywiania tak jak wodz nameczan
  Piccolo polaczyl sie z kami sama to wtedy zyskal jego sile (nameczanska fuzja) a nie zdolnosci. Wiec Kami-Sama mogl miec zdolnosc do ozywiania tak jak wodz nameczan   A Goku do jakiego wymiaru odszedl lub w ogole gdzie odszedl? Wszystko to jest troche pwalone... Na koncu Pan go zauwaza ale nikt po za nia wiec tu moze miec urojenia, a raczej na pewno. Ja mysle ze Goku jest wszedzie... GDzie ktos bedzie potrzebowal pomocy lub bedzie zagrozenie wtedy Goku sie pojawi... Tak samo jest z Bogiem. Pytanie Gdzie jest Bóg? Bóg jest wszędzie, czuwa nad nami, pozostaje w naszych sercach. Lecz Goku nie jest Bogiem poniewaz nie potrafi tego co Bóg.
 A Goku do jakiego wymiaru odszedl lub w ogole gdzie odszedl? Wszystko to jest troche pwalone... Na koncu Pan go zauwaza ale nikt po za nia wiec tu moze miec urojenia, a raczej na pewno. Ja mysle ze Goku jest wszedzie... GDzie ktos bedzie potrzebowal pomocy lub bedzie zagrozenie wtedy Goku sie pojawi... Tak samo jest z Bogiem. Pytanie Gdzie jest Bóg? Bóg jest wszędzie, czuwa nad nami, pozostaje w naszych sercach. Lecz Goku nie jest Bogiem poniewaz nie potrafi tego co Bóg. 

Także twierdze ze ich moc umiejętności nie były adekwatne do ich stwórcy i dlatego Goku razem z smokiem mogli się udać w jakiś inny wymiar lub cokolwiek w co wierzysz.
Ja mysle ze Goku jest wszedzie... GDzie ktos bedzie potrzebowal pomocy lub bedzie zagrozenie wtedy Goku sie pojawi... Tak samo jest z Bogiem. Pytanie Gdzie jest Bóg? Bóg jest wszędzie, czuwa nad nami, pozostaje w naszych sercach. Lecz Goku nie jest Bogiem poniewaz nie potrafi tego co Bóg.

Po przemyśleniu i przeanalizowaniu pewnych sytuacji doszedłem do wniosku że son Goku nie mógł przebywac w innym wymiarze.
Idąc za tym tokiem rozumowania musiałby też istniec wymiar dla zaklętych w mieczach, bo przecież senior Bogów został w tym ostrzu uwięziony i to na bardzo długo...
Takich przypadków znalazło by się wiele, a to chyba zaczęłoby nie miec sensu
No chyba, że macie jakie kontrargumenty to chętnie wyslucham

No Sprite18 to zaskoczyłes teraz wszystkich. Najwieksi fani w tej chwili analizuja fakty, oglądają ostatni odcinek DBGT po 10 razy i zastanawiaja sie w jaki sposób doszłaś do takich wnisków.
A co Wy na teorie ze Goku stał sie smokiem albo raczej opiekunem smoczych kul

songo pod koniec DBGT odleciał

Sprite18 napisał(a):Tak!songo pod koniec DBGT odleciał
To ja produkuje się ile sił, analizuje fakty, historie, czytam fora, opinie użytkowników forów poświęconych DB, by dopasować najlepszą wersję do jakże interesującego tematu:
Co się stało z Goku na koniec DBGT?? a odpowiedź jest taaaaka prosta i banalna. "songo odleciał". Jak forumowicze mogli nie wpaść na ten pomysł? Muszę chyba jeszcze raz wszystko obejrzeć i przeczytać by dojść do tak trafnego stwierdzenia jak Ty

Skąd wiemy co się z nim dalej stało?

Dlaczego zniknął?
Skąd wiemy, że nie wrócił już więcej?

a smocze kule zwiekszyly jego moc
 a smocze kule zwiekszyly jego moc 
 bo Pan go widziala na turnieja z Songo i Vegeta Juniiorami
 bo Pan go widziala na turnieja z Songo i Vegeta Juniiorami

on odlecial zeby trenowac
ale jakbys ogladal dokladniej wiedzialbys ze on wrocil po wielu latach