Czekamna wasze opinie

Może taki temat był już poruszany, jeżeli tak to przepraszam za zawracanie głowy i moją nieuwagę\

metlik ale tego nikt niewie skad my sie wzielismy..a skad sie wzia Bóg przecież [ ort! ] tez go musial ktos stworzyc
 metlik ale tego nikt niewie skad my sie wzielismy..a skad sie wzia Bóg przecież [ ort! ] tez go musial ktos stworzyc  D:
D: 

tak naprawde, chyba nikt do konca istnienia ludzkosci tego nie zrozumie...
 tak naprawde, chyba nikt do konca istnienia ludzkosci tego nie zrozumie... 

ta nicość mnie przeraża bez kitu...
 ta nicość mnie przeraża bez kitu... 

.ale cuz takie sa fakty a moze zalezy  jak kto sobie wyobrazi niebo...To tak bedzie wygladac
.ale cuz takie sa fakty a moze zalezy  jak kto sobie wyobrazi niebo...To tak bedzie wygladac 

jakby bylo w db masz swoje cialo i mozesz trenowac np albo robic co chcesz

ja ze swojej strony bałabym sie tego-bo co by było, gdybym znalazła odpowiedź, która BAAAARDZOOO by mi sie nie spodobała?
 ja ze swojej strony bałabym sie tego-bo co by było, gdybym znalazła odpowiedź, która BAAAARDZOOO by mi sie nie spodobała?

)
 )

Ja uważam, że coś było tylko nie wiadomo [ ort! ] co to coś było
 Ja uważam, że coś było tylko nie wiadomo [ ort! ] co to coś było  Wg mnie gdzieś wkosmosie, innych galatykach teżsą planety, na których jest życie, może i ludzie podobnidonas, a kto wie może majątroje oczu, albo są zieloni, może są jacyś nameczanie
 Wg mnie gdzieś wkosmosie, innych galatykach teżsą planety, na których jest życie, może i ludzie podobnidonas, a kto wie może majątroje oczu, albo są zieloni, może są jacyś nameczanie  Wszystko jest możliwe
 Wszystko jest możliwe 

pokaze  nowe sztuki walki hehehe  lub nas powybijaja jak pchły  .
 pokaze  nowe sztuki walki hehehe  lub nas powybijaja jak pchły  .  wszystko sie moze zdazyc
 wszystko sie moze zdazyc