podaj jakiś przykład
podaj jakiś przykład
Goku jest Saiyajinem, by osiągnąć SSJ musi przebyć 100% drogi. Gohan jest pół-Saiyajinem, więc tej drogi musi przebyć tylko 50-60%. Goten, który ma więcej krwi ziemian już tylko 30-40." Według mnie tak sprawa wygląda. Moja teoria jest też taka, że że np. pół Saiyajin nie może osiągnąć SSJ3. Dlaczego? Otóż według mnie, SSJ3 to ostateczny poziom rozwoju osobnika grupy Saiya
Pół Saiya-jin nie może osiągnąć SSJ3?
To jakim cudem udało sie to Gotenksowi?
Nie wydaje mie się, aby SSJ3 był zarezerwowoany jedynie dla osobników pełnej krwi. Przykąłd Gotenksa zdaje sie ostatecznie zaprzeczać temu przypuszczeniu.
Pół Sayianie wcale nie byli silniejsi od Sayian czystej krwi.SSJ.
Hmm... Chyba chodzi Wam o to, że poł-Saiyajinowie mogą szybciej osiągać SSJ. To prawda. A trening Gohana nie ma z tym nic wspólnego. Wystarczy popatrzeć na Gotena, który, nie miał jakiegoś specjalnie zaawansowanego treningu. IMO, Akira wymyślił to sobie w ten sposób - "Goku jest Saiyajinem, by osiągnąć SSJ musi przebyć 100% drogi. Gohan jest pół-Saiyajinem, więc tej drogi musi przebyć tylko 50-60%. Goten, który ma więcej krwi ziemian już tylko 30-40."
Oczywiście, zważ jednak na to, że Gotenks bądź co bądź człowiekiem nie był. Był wytworem fuzji, gdzie wzięła większą część po prostu wzięła góra Sayia, i oprócz mniej więcej połączonego charakteru chłopców, Gotenks miał bardzo dużo cech Sayiajinów. Ale, mniejsza o to, to nie jest przedmiotem dyskusji .
Pół Sayianie wcale nie byli silniejsi od Sayian czystej krwi. To Goku i Vegeta przecirali szlaki, zauważmy że na końcu Dragon Balla Syaianie czystej krwi byli najsilniejsi. Pan która była Sayianką w 1/4 nie osiągneła nawet SSJ.
Według mnie właśnie byli tylko nie mieli takiej chęci do walki jak Goku i Vegeta i to dlatego nie osiągnęli np. SSJ3…
Tylko zasatnawia mnie czy źiemianie maja jakieś Atuty w porównaniu do Saijan.
mim zdaniem Goku i Vegeta nie wiedzieli ze maga byc SSJ dlatego pozniej osiagali ten poziom
Gohan i Goten ciężej trenowali od Goku