moim ulubiony jest filmem kinowym jest chba film 12 z Jameboł Vegetą I Goku w roli głównej
 moim ulubiony jest filmem kinowym jest chba film 12 z Jameboł Vegetą I Goku w roli głównej

wszystko co z wiazane z DB jest zajebi**te
 wszystko co z wiazane z DB jest zajebi**te  , kazda kinówka mi sie podbała ale głownie to One Milon Power Fighter's, Dragon Punch, Bio Brolly,  Lord Slug (szlug
 , kazda kinówka mi sie podbała ale głownie to One Milon Power Fighter's, Dragon Punch, Bio Brolly,  Lord Slug (szlug  )
)

Za to bardzo mi się nie podobało co zrobili w nich z Gohanem-kun
 Za to bardzo mi się nie podobało co zrobili w nich z Gohanem-kun   wszędzie tylko zawadzał i wyszedł na mienczaka
  wszędzie tylko zawadzał i wyszedł na mienczaka   Ale ogółem filmy fajne chociaż do fabuły można sie było przeczepić w tych pierwszych
  Ale ogółem filmy fajne chociaż do fabuły można sie było przeczepić w tych pierwszych  np. Najsilniejszy wojownik na ziemi
 np. Najsilniejszy wojownik na ziemi 

acha jeszcze jedno Gohan san nie kun, kun to byl dziadek goku

tzn jak był mały to cały czas przeszkadzał Piccolo-san w walce i zawsze obrywał i tak dalej
 tzn jak był mały to cały czas przeszkadzał Piccolo-san w walce i zawsze obrywał i tak dalej 

i to mi sie wlasnie podoba ze nie ma takiej ... jednolistosci w Z figherach
 i to mi sie wlasnie podoba ze nie ma takiej ... jednolistosci w Z figherach