Rok 2011 :: Wprowadzenie na forum aktualnej szaty graficznej (14 lat temu)

» [Postać] Kid Trunks

@@Son Goten@@ Mężczyzna
Nameczanin
Nameczanin
@@Son Goten@@
Dni na forum: 6.602
Ostrzeżenia: 1
Kaki według was był Kid Trunks? Fajny? A może i nie?
Ja uważam, że też był fajny.

@@@@@@@@DRAGON BALL@@@@@@@@
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.622
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
chibi Trunksa od początku nie lubiłem , tak samo jak nie lubiłem Trunksa z przyszłości . Wolałem raczej chibi Gotena bo wygladał jak Goku .A wracając do tematu to Trunks zawsze wydawał mi sie taki fałszywy [ nie wiem czemu ... ] przez co mi sie ta postać nie podobała [ bez obrazy ]

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 6.992
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Mały Trunks był według mnie zepsuty, pochodził z bogatej rodziny , na wszystko mu starczało. Po prostu był rozpasany
Bardziej dojrzały był Trunks z "przyszłości", gdyż przeżył bardzo wiele w swoim życiu i to nauczyło go już wiele.
Tyle powiem na ten temat .
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.706
Plusy: 10
Zawsze wolałem Gotena, bo Trunks miał w sobie mniej dziecka niż Goten, był zbyt poważny jak na swoje 8 lat. Co nie znaczy oczywiście, że nie lubię tej postaci.

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.487
Plusy: 4
Starajcie się wypowiadać tylko i wyłącznie na temat Kid Trunksa, nie nawiązujcie do Gotena, ponieważ to doprowadzi do rozmowy porównawczej tych malców, a takim temat już istnieje.

Co tu dużo mówić, nigdy nie lubiłem Kid Trunska, wydawał mi się taki lalusiowaty, widać, że wychowany przez Bulmę... Owszem siłę posiadał, ale jego postać nie przypadła mi w ogóle do gustu.

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Avensus Mężczyzna
"Indestructible
Indestructible
[ Klan Asakura ]
Avensus
Dni na forum: 7.064
Plusy: 9
Słabo wypadał przy rodzinie Goku. Siłę miał wspaniała, jak na swój wiek, ale inteligencji za grosz. Posiadał kilka fajnych technik, ale po za tym nie widzę w nim nic szczególnego. Tak jak Shiro, Trunks wydaje mi się bardzo lalusiowaty.

When music is the weapon, the sickness is the cure
'Love' is making a shot to the knees of a target 120 kilometers away using an Aratech sniper rifle with a tri-light scope
[i43.tinypic.com/33ojrxj.gif]
Drakan
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Drakan
Dni na forum: 6.681
Plusy: 7
Kid Trunks to już nie to samo co Future Trunks. Zupełnie inna postać. Rzeczywiście jak większość przyznaje to mały rozpuszczony bahor, do tego przemądrzały co go gubiło. Widać jego wpływy w osobie Gotenksa (tym razem to nie o naszym kochanym Panie Adminie ). Nie twierdzę, że go nie lubię, ale muszę przyznać, że jego postać nieco mnie rozczarowała.

I know I'm strange, but what are You?
Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Dni na forum: 6.270
Plusy: 6
Kid Trunks był dość poważny. Przy Vegecie słabo wypadł. Owszem lubiłam go, ale wolałam Future.
Bartek
Gekokujō
Gekokujō
Bartek
Dni na forum: 3.560
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 5
Gówniarz, tak można opisać podróbkę Trunksika

Przynajmniej jako Gotenks rządził
konto usunięte
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2

Za cwany jak na dziecko, rozpuszczony, manipulował Gotenem, taki cwaniaczek co to potrafi wyciągnąć portfel z kieszeni i namawia kolegów do zlego
pitek599 Mężczyzna
Super Saiyanin
Super Saiyanin
pitek599
Dni na forum: 5.912
Chibi Trunks to rozkapryszony bogaty dzieciak który [ ort! ] dostaje wszystko czego chce, tak samo jak Trunks GT slabeusz ,bogaty dzieciak synek bogatej mamusi, zeby choc troche przypominal jego alter ego z przyszlosci Mirai Trunksa to bylby mpze troche bardziej znosny

(... i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,a potem zapytawszy o zarobki nasze usiadł i zapłakał...)

z listu św, Pawła Apostoła do Polonian
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.706
Plusy: 10
Nie wiem czy też odnosicie takie wrażenie, ale w DB Super nie wydaje się być taki zmanierowany jak w Zetce.

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
pitek599 Mężczyzna
Super Saiyanin
Super Saiyanin
pitek599
Dni na forum: 5.912
Od czasów wałki z Maiin Buu minęło z dwa, trzy lata więc i Trunks dorośleje.

(... i ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony,a potem zapytawszy o zarobki nasze usiadł i zapłakał...)

z listu św, Pawła Apostoła do Polonian

Forum DB Nao » » » [Postać] Kid Trunks
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump