Ja też bardzo lubię Gwiezdne Wojny, jest to jedna z najlepszych (najlepsza?) sag kiedykolwiek powstałych. Nie widziałem 'ostatniego odcinka' serii, ale gdy przeczytałem Wasze (głównie Kamza) zachwyty nad nim, postanowiłem go obejrzeć, a później iść do kina na Epizod III. Ze wszystkich części cyklu chyba najbardziej do tej pory podobała mi się piąta – 'Imperium kontratakuje'. To świetny, a do tego zaskakujący przy pierwszym oglądaniu film. Co do postaci, to choć nie znam 'Ataku Klonów', doceniam głębię psychiczną Anakina i to jego typuję. Nie mogę się również doczekać większej liczby informacji na temat występującego epizodycznie w obejrzanych przeze mnie filmach Boba Fett'a.
Kamzo obok jednego ze zdjęć napisał(a):Anakin, fajne ma włosy, ja mam teraz prawie takie same (do 19 maja jeszcze troche urosną )
Argh! Nie wspominaj przy mnie o włosach! Jeszcze niedawno miałem takie, że Yoda by pozazdrościł! E, zły przykład. Że Amidala by pozazdrościła! No dobra, bez przesady, ale miałem dość długie, ale teraz, po ich niedawnym ścięciu w wyniku złożonego ślubu, mam tylko takie jak Anakin. Czemu one rosną tak wolno?!
Miyamoto Hachimaro
obiit Anno Discordiae MMVII
Idus Ianuarias
Hic natus est
Q'ccaon'naeaeccer
Anno Discordiae MMVII
Ante Diem XIII Kalendas Martiae