Kamzo "Shinobi [ Klan Takeda ] Wiek: 38 Dni na forum: 7.434 Plusy: 15 Posty: 1.602 Skąd: Biskupiec
Japończycy robią zarąbistą muze , posłuchajcie sobie z zespołów Duel Jewel, Dir En Grey albo L'arc en Ciel (po jakiemu to ?? - grunt, że fajnie grają ). Z wokalistów rządzą Gackt i Hyde (wokalista L'arc en Ciel), a z pań polecam Ayumi Hamasaki (tak, tak to Ayu ) i Shene Ringo (jak jakichś panów nie interesuje ich muzyka to mogą chociaż popatrzeć i oczy nacieszyć )
Pozdro "You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic." SUGIZO
Właśnie średniawka w porównaniu ze starymi albumami, już zdążyłam go przekatować kilka razy odkąd wyszedł i nie sądzę abym do niego wracała, bo na żadnej piosence nie zaczepiłam się na dłużej. Nie to, co Walking Cloud and Deep Red Sky, Flag Fluttered and the Sun Shined czy Hymn.
No i grają za niedługo w polszy, jak ktoś ma czas i trochę kasy to naprawdę warto się przejść, ja niestety z braku wyżej wymienionych nie dojadę na to widowisko.