Ten klan się świetnie rozwinie.
Pierwsze sprzeczki małżeńskie w parze dwóch cudownych i urodzonych przywódców
Fajna wizytówka.
iędzy pszyfudcą a hmmm pomagierem
Co tu więcej dodawać - może troszkę soli na dokładkę ...
Ten klan się świetnie rozwinie.
Acha i rada zmieńcie tą sygnaturkę bo jest obleśna.
Hako napisał(a):Wy również.Acha i rada zmieńcie tą sygnaturkę bo jest obleśna.
Sorry, ale nasza to jest dzieło graficzne,
Wasza znaleziona w necie sygnaturka o anime i jeszcze z napisem i nazwą tego dzieła... Sorry grafiku...
Widzę, że organizacja leży i kwiczy
Gratuluje.
Chybiliście z nazwą.
Ieyasu tylko przed Sekigaharą był zmuszony udawać głupiego. Ale on tylko udawał.
A ja zastanawiałem się nad Tokugawą...
Całe szczęście, że przyjeli mnie do Takedy
Mimo to życzę powodzenia klanowi Tokugawa.
Boże a czy to ważne kto i w jakim klanie jest?
czy to wazne ze sygna wykonana przeze mnie wygląda jakby wypadła ze sroki spod ogona a inne sa bardziej wysilone?
.a jakie postępy wy czynicie aby wasz klan miał że tak powiem renomę?,
Wiem zróbmy gigantyczna ustawkę gdzies w polsce.żeby było symbolicznie powinna odbyc się pod grunwaldem kazdy z klanów zrobiłby sztandar z sygną i przystapilibysmy do walki.Już widze okładke nastepnego newsweeka ''Wojny forumowych klanów-nowe zjawisko wsród polskiej młodzieży''
do tego drugiego nie musicie sie stosowac ale przemyslcie chociaz to co napisałem na początku
Coś tu jest zastanawiającego...
Członkowie klanu wypowiadają się o nim w samych superlatywach, a osoby, które wręcz mnie nienawidzą jeżdżą po nim jak po zdechłej kaczce tylko dlatego, że ja jestem klan leaderem.
No ludzie wystarczy pomyśleć logicznie, i wniosek sam się nasuwa.
Osoby wypowiadające się wcześniej (old, Cyceron, itp) robią to po to, aby pogorszyć opinię klanu.
Zaś opinia członków jest całkowicie odwrotna.
Nie to żebym wpływał na ich opinię, nie.
Tylko po prostu wiedzą, że jest im dobrze w tym klanie, w którym są staliśmy się w pewien sposób zgraną grupą osób i tak będzie z każdym nowym, który zechce wstąpić do Tokugawy.
Pozdrawiam
bo podejrzewam ze to co my,czyli narzekanie na innych tak aby oprócz admina aby nikt tego nie widział czy tez dzielenie się róznymi plikami przez p2p lub kto ma konto na fotka.pl
Tak jak większość, mam pytanie po cholere?
Cyceron napisał(a):Gratuluje.Old Shatterhand napisał(a):Spamy, które trzeba usunąć...Chybiliście z nazwą.
Ieyasu tylko przed Sekigaharą był zmuszony udawać głupiego. Ale on tylko udawał.
Ja nie wiem, co te Wasze posty jeszcze tutaj robią .
Gangez napisał(a):Sorry, ale nasza to jest dzieło graficzne, a Wasza znaleziona w necie sygnaturka o anime i jeszcze z napisem i nazwą tego dzieła... Sorry grafiku...Hako napisał(a):Wy również.Acha i rada zmieńcie tą sygnaturkę bo jest obleśna.