chciałabym dodać, że oczy to najmniej mi sie podobają w postaciach db.. to w zasadzie takie czarne kuleczki bez wyrazu.. jestem zwolenniczką ogromnych, kocich typowo mangowych oczu.
choć takie najbardziej pasują do postaci.. jak sobie wyobrażę Goku z oczami takimi jak np z sailor moon to chyba jednak trochę porażka by była ... idż wyprostowany wśród tych, co na kolanach...
Najlepsze oczy mieli : Oozaru, Brolly i jeszcze jacyś, ktorzy mieli tylko same białka, ale wszystko widzieli. A z kobiet to najlepsze oczy miała Videl i Bulma
[ Klan Asakura ] Wiek: 32 Dni na forum: 6.403 Posty: 633 Skąd: Kielce
Mi sie najbardziej podobają oczy Sayan w SSJ. W tym pierwszym, bo taki ładny kolorek i ten chłód.. A poza tym?? Songo w zwykłej postaci i (jak zwykle ) Petit Coeur..
oczy C 18 najładniejsz , mozna by w tym jej błękicie pływać... "...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard
Najładniejsze oczy miał Majin Vegeta. Świetnie z tymi oczami wyglądał, zreszczą Majin Vegeta to moja ulubiona forma Vegety. Również ładnie miał Goku w formie SSJ4.
Boga światów i Freezer'a Zresztą podobne. Oczywiście Goku, zwykły stan i SSJ (chyba każdego kto się przemieniał w SSJ ), Piccola (najlepiej gdy był zaskoczony ) oraz Bulma i Videl oczy które miały wyraz a nie tak jak Chi Chi (: