Focus "GMF [ Klan Asakura ] Wiek: 37 Dni na forum: 7.210 Plusy: 41 Posty: 2.966 Skąd: Szczecin
2 byla wspaniala pod wzgledem fabuly i grywalnosci,3 natomiast rozwalila mnie swoim polotem i grafika,hm ciezki wybor,ale 2 to klasyk,wiec na nia idzie moj glos Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime
A co z tą edukacyjną wersją Raymana?A moim zdaniem lepsza byłą jednak 3, nie znudziłą mi się tak szybko, bo przeszedłem 2 razy. I te zajefajne filmiki Akira Toriyama 1955 - 2024
2 część Raymana była zdecydowanie najlepsza. Daleko ta grę przeszedłem, ale nie mogłem przejść planszy z labiryntem , gdy Rayman skakał na jakimś owocu, to było wkurzające.
S1mon Nameczanin Wiek: 33 Dni na forum: 6.688 Posty: 62 Skąd: Wałbrzych
Nigdy nie lubiłem tej gry jest taka bez sensu.
Mój mały kuzyn w to gra nie wiem w jaką część ,ale z gablingiem Polskim
Jakie tam teksty walą to u nas w Wałbrzychu na sobięcinie takich nie znają .
Ta gra ma chyba uczyć Angielskiego...
Tak słyszałem.[img50.imageshack.us/img50/5836/gok51copyykv3.jpg]
Podziękowania dla moich małpeczek Avensusa i Ematiego Dziubasy !!!
ja grałem u kumpla w raymana 3 i mi sie wydawala nawet fajna , ponieważ grafika przyjazna miła dla oka , czasamy śmieszne tekściki i muzyka która również mi sie podobała tylko że jak gra dla dzieci troche za trudna...przynajmniej dla mnie ... "...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard
Oj grywało się w Raymana od czasu do czasu.
---
Miałem okazję grać w tego sympatycznego stworka i na PSX'a i na PC.
Zdecydowanie lepiej grało mi się na PSX gdyż wiadomo w gry zręcznościowe takie jak Rayman grać padem.
Przejdę do rzeczy.
Na komputerze miałem okazję zagrać jedynie w 3 część przygód Raymana czyli Hooldum Havoc
Gra wywarła na mnie jak najbardziej pozytywne wrażenie.
Poziom trudności może nie jest wygórowany, ale czego można było się spodziewać jeżeli gra jest skierowana do młodszych obywateli.
Dialogi w niektórych momentach powalają swoim humorem.
Grafika jest przyjemna dla oka.
Do fabuły nie mam żadnych zastrzeżeń.