Poza filmami DB oczywiście, to moim ulubionym jest "Ostatni Mohikanin". Jest to ekranizacja książki mojego ulubionego autora więc chyba nie muszę wyjaśniać czemu mi się podoba Ponadto za dobre filmy uważam: "Władcę pierścieni" i "Foresta Gumpa"
Ja lubie wiele filmow, ale do tych lepszych zaliczam na przykład 'Matrix', 'Godzilla' (japońska tylko i wyłącznie), 'Wladca Pierscieni', 'Obcy' (wszystkie części) i komedie w stylu 'Naga Broń'...Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
ja takze jestem fanem dobrej Komedii, Matrixa (najbardziej 1) Władcy. Ale nie pogardze pożądnym horrorem. Co do japońskich filmów to się nie wypowiadam bo widziałem może dwa.dbvictory.prv.pl - All about Dragon Ball
yhh oczywiscie ze oprocz DB, to wymiata Blade (I, II,III ), 5th Element, Matrix, Obcy...Niegrzeczna Uczennica .. ups to nie jest odpowiednie miejsce na film tego typu wiekszosc filmów z Westleyem Snipsem , Edim Murphym i Brusem Wilisem ... natomiast nie cierpie flimów typu 1 na całą armie i ten jeden oczywiscie wygrywa ...
Taak... nie ma jak to dobry horrorek... Nie byłabym sobą, gdybym nie oglądała jakichkolwiek brutalnych filmów związanych z oddziałami specjalnymi, komandosami itp. Ale miło jest tez się pośmiać przy komediach np. z Louis'em de Fuinnes
apropo horrorkow to polecam The Ring ten film kosi, jak ktos chce "kupic" w p2p to w sumie polecam wersje org. czyli japonską, mniej ocenzurowana niz USA END
Oglądałam wczoraj w nocy "Nocne zło" opowiadające o jakimś czymś pomiędzy wampirem a goblinem. I to coś latało po lotniskach zabijając wszystko na swojej drodze. Okropność.
A potem musiałam wejść po schodach (po ciemku!!!) do własnego pokoju... Rany boskie już w połowie myślałam że umrę na zawał...
Nigdy więcej horrorów!!!
heh ja wczoraj oglądałem jakiś film dla odmuzdzonych .... na polsacie .. to bylo cos o uczniach, poddanych jakims testom w jakims tam budynku gdzie byl duch... mowie wam az cos sie na mózgu [ ort! ] robi ;/
------------------------------------------------------
łasiczko ciesz se zze nie jestem twoim bratem bo zawał murowany, na pewno bym byl juz u gory, i by bylo buuu END
heh, ja ostatnio mam jazde na dobre filmy wiec tak : American History X, Texanska masakra pilamechaniczna, Saw, Cellular, ... a reszty nie chce mi sie pisaćEND
Wiek: 35 Dni na forum: 7.145 Posty: 118 Skąd: Planeta Warion
Dragon Ball, Constantine, Van Helsin, X-Men 1/2, Matrix, Władca Pierścieni1/2/3, Mumia, Shrek1/2, Pod presją, Krótka piłka, Dracula, Dracula 2000, Zielona mila. To już chyba wszystki moje ulubione filmy:)Tak naprawdę do szczęścia niewiele nam trzeba. Jednak nie wszyscy to wiedzą.
Football FACTORY<za angielski futbol>
Królowa Potepionch<za muzyke i klimacik>
Gang Olsena< za te ich rozkminy>
Chłopaki na Ibizie<Gałka Paul>"Śmierć - jedyna przyjemność,
której nie można odczuć."
Moje ulubione filmy to wszystkie cześci DB oraz: Matrix,Chał Hai (czy jakoś tak), Blair witch project , Exorcism the beggining , Chronicles of the riddick.. i wiele wiele innych.Ill Nino, Drowning Pool, Deftones, Fear FActory, Godsmack METAL RZĄDZI!