Mateusz ^Recenzent [ Klan Tokugawa ] Wiek: 30 Dni na forum: 6.390 Plusy: 10 Posty: 2.909 Skąd: Mielec
Czasem nie działa mi full screen w programach: BestPlayer, Media Player Classic i KMPlayer. Działa jedynie na AllPlayerze. Po zresetowaniu kompa, zazwyczaj znów wszystko gra. Nie będę jednak za każdym razem kompa restartować. No i moje pytanie to: jak to naprawić?
Mam Windows XP.
Wcześniej nie występował ten problem, a niczego o większej pojemności tzn. ponad 100mb, nie instalowałem. Karty graficznej itp. rzeczy, nie wymieniałem. Aha, niczego też nie usuwałem.
Marimo "L'uś [ Klan Kaeshi ] Wiek: 31 Dni na forum: 6.243 Plusy: 18 Posty: 1.999 Skąd: Łosice
To po co nas prosisz o pomoc skoro nie korzystasz z rad? Masz problem, oglądaj na małym w takim razie. Miałem to samo, nie raz, tylko kilka razy, i zawsze mi to pomagało. Ale spox.
Pozdrawiać.'These are the seasons of emotion and like the winds they rise and fall'
Mateusz ^Recenzent [ Klan Tokugawa ] Wiek: 30 Dni na forum: 6.390 Plusy: 10 Posty: 2.909 Skąd: Mielec
OK, zrobię jak radzisz Hako, ale dopiero jak problem znów wystąpi, bo jak pisałem pojawia się od czasu do czasu. Dziś jest wszystko w porządku. Jutro pewnie znów się coś zepsuje.
Edit:
Problem rozwiązany. Trzeba było wyłączyć jeden program i tyle.