!!
 !!

... tak btw. nie wiem czy wiecie, ale Rockstar games udostępnił 3 gry w tym GTA i GTA 2 do darmowego ściągnięcia
 ... tak btw. nie wiem czy wiecie, ale Rockstar games udostępnił 3 gry w tym GTA i GTA 2 do darmowego ściągnięcia 

Dobra topografia miasta, ciekawe misje, możliwość zmieniania imigu bohatera, randki... To jest życie. Aha, jeszcze strzelanie
  Dobra topografia miasta, ciekawe misje, możliwość zmieniania imigu bohatera, randki... To jest życie. Aha, jeszcze strzelanie  To też jest fajne. I te BMX-y
 To też jest fajne. I te BMX-y

. Polecam.
. Polecam. 

Niestety miałem formatowanego kompa i nimam już SA ale muszę se jeszcze załatwić i siorpnąć multiplayera PzDro
 Niestety miałem formatowanego kompa i nimam już SA ale muszę se jeszcze załatwić i siorpnąć multiplayera PzDro   

Wiele misjii jest fajnych, inne zaś banalnie proste. Bardzo mi się również podoba jazda na BMX-ie i Sanchezie. Gra jest superowa.
 Wiele misjii jest fajnych, inne zaś banalnie proste. Bardzo mi się również podoba jazda na BMX-ie i Sanchezie. Gra jest superowa.

Niestety po kilku godzinach gry znudziło mi się zwiedzanie San Andreas.

. Wtedy raczej nie ma nudy
. Wtedy raczej nie ma nudy  .
 . 

Dark Sky napisał(a):Tam się nie zwiedza San Andreas, tylko wykonuje misjęNiestety po kilku godzinach gry znudziło mi się zwiedzanie San Andreas.. Wtedy raczej nie ma nudy
.
 . Ja tam lubię "Freeroam", szczególnie gdy jest tyle przestrzeni i do tego można sobie polatać
. Ja tam lubię "Freeroam", szczególnie gdy jest tyle przestrzeni i do tego można sobie polatać  . Ale rzeczywiście, przy misjach również nie ma żadnej nudy, jest co robić
. Ale rzeczywiście, przy misjach również nie ma żadnej nudy, jest co robić  .
.