Forum Dragon Ball Nao

» Millennium Actress

Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.606
Plusy: 73
Film Satoshiego Kona z 2001. Do aktorki w podeszłym wieku przybywa dwóch ludzi, by nakręcić film dokumentalny, dają jej klucz, który przywołuje w niej wspomnienia z nim związane. Życie aktorki przedstawione zostało bardzo ciekawie, bo poprzez ciągłe przeplatanie się scen z filmów, w których grała.
Film jest żywy i nie nudzi, muzyka na poziomie, polecam.

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Hayato Mężczyzna
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Hayato
Dni na forum: 6.167
Plusy: 15
Widzę,że wiesz co dobre.Uwielbiam filmy Satoshi'ego Kon'a.A "Millennnium Actress" bardzo mi się podobał.Pogoń za celem,którego nie można sięgnąć...,gdzie sama pogoń jest celem samym w sobie...Szczerze polecam Wszystkim ten film...

Pozdrawiam

PS. Z filmów Satoshi'ego Kon'a polecam jeszcze "Perfect Blue" i "Tokyo Godfathers".

Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Miyu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
[ Klan Kaeshi ]
Miyu
Dni na forum: 4.942
Plusy: 11
Bardzo nastrojowy film, uwielbiam szczególnie zastosowanie tak stonowanych kolorów w animacji, dzięki czemu obraz nabrał takiej jakby szlachetności i to idealnie podkreśla opowiedzianą historię. Całość jest interesująca, zabawna, w żadnym wypadku nie ociera się o jakiś wyciskający łzy melodramat, choć można się wzruszyć. Musze przyznać, że losy głównej bohaterki bardzo mnie zaintrygowały i kibicował jej do końca, nie spodziewałam się aż tak smutnego zakończenia, choć powstał w pewien sposób klamra zamykająca cała historię od początku do końca.

Forum DB Nao » » » Millennium Actress
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump