Suigetsu wciąż rulez, ale Karin ma fajne włosy. Ciekawa jestem Juugo, którego też lubię
Co zaś do nowego endingu... Pomyślałby kto, że teraz akcja się dłużej nad morze przeniesie - cóż, lato, lato... 
Co zaś do nowego endingu... Pomyślałby kto, że teraz akcja się dłużej nad morze przeniesie - cóż, lato, lato...

.

) I czy ja dobrze pamietam, ze teraz juz prosto ku starciu braci?

, ale by błyskawicznie został uznany za spam i skasowany.

Albo po prostu Kishuś nasz się nudził i stworzył takie coś na siłę.

Te dwie nowe postacie, to chyba wzięte zostały z rysunków wysyłanych do wydawnictwa i umieszczanych w tomach, szczególnie gość atakujący bańkami mydlanymi, lol.
Poza tym podoba mi się panna Hotaru z charakteru- i wyraźnego talentu oraz samozaparcia. Utakata też jest niezły - z podejściem lekko leserskim. Poczucia humoru chyba mu jednak nie brakuje, choć po pierwszym odcinku mógł się wydawać bardzo sztywny.

... rzygać się chce. Kolejny, nudny odcinek. Dowiadujemy się o zakazanym jutsu Hotaru. Naruto podejmuje się poszukania Shiranami. Utakata walczy z przeciwnikami. Jestem ciekawa następnego odcinka, chociaż już sama zastanawiam się czy warto oglądać dalej Naruciaka. Często mnie już nużą odcinki... To nie to samo co kiedyś.