Forum Dragon Ball Nao

» Survivory 2013 - komentarze

Strony:   1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Dni na forum: 6.317
Plusy: 2
Serio nie lubicie Crowe'a? Dlaczego? Nie oglądaliście nigdy Gladiatora?

Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie.
Endzik Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Kutang ]
Endzik
Dni na forum: 6.419
Plusy: 25
Też tak myślę, że im pedalstwo Legolasa wyolbrzymiło męstwo Aragorna, które nijak się ma do Spartakusa.
Miyu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
[ Klan Kaeshi ]
Miyu
Dni na forum: 4.919
Plusy: 11
Mart napisał(a):
Serio nie lubicie Crowe'a? Dlaczego? Nie oglądaliście nigdy Gladiatora?
Widziałam, ale zawsze wolałam w nim Joaquin Phoenix'a niż Crowe, poza tym jedną wilka rola nie zakryje pozostałych zagranych na jedno kopyto. Nawet Mortensen to przy nim aktorski kameleon.
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Serio wolałaś psychopatycznego, zdradliwego, kazirodczego cesarza od uczciwego, oszukanego żołnierza, któremu zamordowali ukochaną żonę i jedynego syna, odebrali tożsamość i zrobili z niego zwykłego niewolnika? Rozumiem zainteresowanie czarnymi charakterami, ale tutaj to już robi się niepokojące...

I sugerujesz, że w Gladiatorze zagrał tak samo jak w Pięknym Umyśle lub 3:10 do Yumy?

Miyu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
[ Klan Kaeshi ]
Miyu
Wolałam, ponieważ Phoenix zagrał o wiele lepiej od niego i nie liczy się tu czy był świętym czy psychopatą.
Nie oglądałam tych dwóch kolejnych filmów, bo mnie nie interesowały, za to np. Dowód życia, skutecznie mnie zniechęcił do tego pana, choć w Tajemnice Los Angeles tez szału nie było.
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
No to polecam ci przede wszystkim Piękny Umysł, 8 nominacji do Oscara z czego cztery wygrane, a Crowe w tym filmie przeszedł samego siebie, w końcu granie schizofrenika-geniusza to nie lada wyczyn. Nazywanie go kiepskim aktorem nie oglądając tego filmu, to bardzo duża ignorancja.

Miyu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
[ Klan Kaeshi ]
Miyu
Wolę być ignorantką niż oglądać filmy, które mnie nie interesują, do tego z aktorem którego nie cenię. Twoja ocena jest dla mnie krzywdząca, przecież ludzie biorący udział w survivorach nie muszą chyba znać każdego filmu danego aktora/ki by mieć swoje zdanie.
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Przepraszam bardzo, że poleciłam ci świetny film. Nigdy więcej tego nie zrobię.

GypsyCatcher
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kutang ]
GypsyCatcher
Dni na forum: 5.341
Ostrzeżenia: 5
hahahahaha Mart +2 xD

Endzik napisał(a):
Też tak myślę, że im pedalstwo Legolasa wyolbrzymiło męstwo Aragorna, które nijak się ma do Spartakusa.
Oj tam pedalstwo, przecież to tylko elf... no tak xD. Spartakus po prostu darł ryło i był bardziej chamowaty od Aragorna.

"...nie pasuję do tej pedalskiej sztafety... “
Drakan
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Drakan
Dni na forum: 6.662
Plusy: 7
Wprawdzie aktorzy i filmy to nie moja broszka, ale...

Miyako napisał(a):
przecież ludzie biorący udział w survivorach nie muszą chyba znać każdego filmu danego aktora/ki by mieć swoje zdanie.
Owszem, nie znają i nie zawsze jest to możliwe, ale z drugiej strony wiedza zawsze mile widziana no i nie robi się z siebie pacana.

I know I'm strange, but what are You?
Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Miyu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
[ Klan Kaeshi ]
Miyu
Drakan napisał(a):
Wprawdzie aktorzy i filmy to nie moja broszka, ale...

Miyako napisał(a):
przecież ludzie biorący udział w survivorach nie muszą chyba znać każdego filmu danego aktora/ki by mieć swoje zdanie.
Owszem, nie znają i nie zawsze jest to możliwe, ale z drugiej strony wiedza zawsze mile widziana no i nie robi się z siebie pacana.
W świetle tego kto już odpadł i jakie były ku temu powody ten komentarz wygląda dość zabawnie. Jakoś bez echa przeszło wywalenie innych aktorów/ek, choć głosujący nie widzieli dużo filmu z ich udziałem, a jak widziałam kilka z Crowe, a nie tego jednego, wskazanego przez Was już niektórych boli.
Drakan
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Drakan
Dni na forum: 6.662
Plusy: 7
Miyako napisał(a):
en komentarz wygląda dość zabawnie
To nieistotne, przekaz jest jasny i zawsze aktualny, niezależnie czy będzie się debatować nad grą owego Crowe'a czy techniką Satrianiego.

I know I'm strange, but what are You?
Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Miyako napisał(a):
Jakoś bez echa przeszło wywalenie innych aktorów/ek, choć głosujący nie widzieli dużo filmu z ich udziałem, a jak widziałam kilka z Crowe, a nie tego jednego, wskazanego przez Was już niektórych boli.
Bo Crowe to jeden z moich ulubionych aktorów i zaciekawiłam się, skąd niechęć do niego. Poleciłam ci tylko naprawdę wartościowy film, który uchodzi za "sztandarowy" jeśli chodzi o Russella (pomijając już to, że film jest naprawdę warty obejrzenia i nie spotkałam jeszcze takiej osoby, której się by nie spodobał), co ty odebrałaś jako wielce krzywdzące.

Miyu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
[ Klan Kaeshi ]
Miyu
Przepraszam, może za ostro zaczęłam, ale po prostu trochę mnie zabolało, bo poczułam, że nie mam prawa powiedzieć o nim złego słowa, bo nie widziałam tych konkretnych filmów, a nie było przecież tak, że oceniam tylko na podstawie jednego obrazu który z nim widziałam.

Zawsze jestem ostrożna jeżeli chodzi o oscarowe produkcje, bo wiele z nich mi się nie podobało, dlatego jakoś nie zwróciłam większej uwagi na ten film, tak już mam.
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.129
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 3
Ja Crowe'a bardzo lubię, i głosowałem na niego tylko dla tego że w tej rundzie konkurował z Aragornem. Oczywiście chodzi mi o jedną rolę tego ostatniego, gdzie świetnie poradził sobie z ekranizacją jednej z moich ulubionych książek - "Drogi" C. McCartego, bo w innych filmach jakoś mnie nie ujął.

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
Focus Mężczyzna
"GMF
GMF
[ Klan Asakura ]
Focus
Dni na forum: 7.265
Plusy: 41
Crowe jest dobrym aktorem. Podobał mi się zarówno w Gladiatorze, jak i we wspomnianym Pięknym Umyśle (moim zdaniem najlepsza jego rola w życiu). Dobrze wypadł również w Nędznikach. Nie mniej uważam podobnie jak Franek - zagranie Arragorna w taki sposób jak zrobił to Mortensen, jest godne najwyższego podziwu i szacunku. Dodatkowo Viggo ma również inne znakomite role np. w G.I. Jane czy też we Wschodnich Obietnicach. Polecam zobaczyć, bo tam ukazane jest jego prawdziwe aktorstwo.

Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime

Obraz
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.687
Plusy: 10
Gretzky jest Polakiem bardziej niż Tusk.

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Endzik Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Kutang ]
Endzik
Dni na forum: 6.419
Plusy: 25
Ale Tuska nie ma w survivorze.
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.687
Plusy: 10

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Dni na forum: 6.249
Plusy: 18
Phelps - napompowany trochę całą otoczką po Pekinie, nie lubię jednorazowych wypadów, na następnej Olimpiadzie nie pokazał nic.
Jonga, jaja sobie robisz? ;p 4 złote medale olimpijskie, dwa srebrne. Sam. Dawno już takich durnot nie czytałem, gratuluję.

'These are the seasons of emotion and like the winds they rise and fall'
Strony:   1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  

Forum DB Nao » » » Survivory 2013 - komentarze
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump