więc nasza kochana Byczusia nie wiedzieć czemu pruje się o to, że wszyscy mówią jej po imieniu.
Zawsze sądziłam, że w rubryczce "nick" wpisuje się, jak powinno się być na forum nazywanym przez innych forumowiczów
- Sama tę wszystko łamię wspominając o tym, że musiałem poprawiać maturę z matematyki. Jej tłumaczenie jest głupie, że napisałem to na sb gry, o jej plamach też napisała na dbnao fb, wcześniej nie wiedziałem.
Więc o to chodzi. Według mniemania byczej zasady prywatności wtedy są dobre, kiedy nie godzą w jej dobre imię, a wtedy kiedy ona coś komuś robi to może je naginać jak chce.
I myślę, że stąd ta cała afera, i tak jak wcześniej Gonar tu pisał. Powinna inaczej reagować na swoje imię, bo jedna sprawa, że okłamuje innych, że nazywa się Olga mając imię Dobrosława, druga sprawa, że my jej nic złego nie robiliśmy tym bardziej nie nadaliśmy jej tego imienia by nas za to karano w jakiś sposób.
Powinna inaczej reagować na swoje imię, bo jedna sprawa, że okłamuje innych, że nazywa się Olga mając imię
Zawsze sądziłam, że w rubryczce "nick" wpisuje się, jak powinno się być na forum nazywanym przez innych forumowiczów i żaden użytkownik nie ma obowiązku tropienia jakie jest prawdziwe imię i nazwisko kolegi lub koleżanki z forum...
A to, że ktoś kogoś nazwie po imieniu, posiadając przy tym już długi staż na forum jest objawem raczej sympatii niż wrogości, inni użytkownicy jakoś nie mają z tym problemu - Adam, Franek czy Amelia nieprawdaż Martusiu? ; p
bo jedna sprawa, że okłamuje innych, że nazywa się Olga mając imię Dobrosława, druga sprawa, że my jej nic złego nie robiliśmy tym bardziej nie nadaliśmy jej tego imienia by nas za to karano w jakiś sposób.
Chodzi tu o to, że ona robi aferę o prywatność tylko dlatego, że napisała coś na fb i zaznaczyła opcje , że post ma być widoczny tylko dla jej znajomych OK
To wystarczy, jak rzuci złośliwym komentarzem w osobę, która jej "dokucza" a nie od razu obelgami. Poza tym zastanawiam się, jak można złorzeczyć innej osobie w dodatku przez błahą rzecz. Jest to dla mnie niepojęte.
Ja jestem w szoku, na jakim poziomie intelektualnym trzeba być, żeby szukać informacji o kimś przez google, tylko po to, żeby mu dokuczyć na forum internetowym,
To, że ktoś ma jakieś dziwnie brzmiące imię to nie powód, by robić mu w ten sposób przykrość.
Trafiłaś w sedno! Czerpię wielką przyjemność w tym, że ona źle mi życzy. Dzień bez złozeczenia przez Byczą na mnie jest dla mnie dniem straconym. -.-
To niech ta druga osoba nie robi przykrości innym.
Fajnie, ze krytykujac widzisz tylko bledy jednej ze stron. To sie nie dzialo bez przyczyny od tak sobie.
Trafiłaś w sedno! Czerpię wielką przyjemność w tym, że ona źle mi życzy. Dzień bez złozeczenia przez Byczą na mnie jest dla mnie dniem straconym. -.-
Napisałaś to tak jakbyś wykpiła post Darka czyli to sarkazm z pewnością.
Godan napisał(a):Ale ona pisała to do Mart, a nie do mnie XDNapisałaś to tak jakbyś wykpiła post Darka czyli to sarkazm z pewnością.
Naprawdę ma tak na imię? I go nie lubi? Mnie z powodu mojego nazwiska też wyśmiewano wielokrotnie, a mimo to nie płaczę za każdym razem jak ktoś mnie nazwie cyckiem, albo jak się naśmiewa z tego "piętna?". Ja proponuję jej iść do urzędu zmienić imię skoro aż tak jej to przeszkadza, chociaż nie rozumiem... przecież to piękne starosłowiańskie imię.