Denerwuja mnie programy typu "labedziem byc" czy "badz piekna" czy jakos tak Smile.. To tak jakby ludzie tylko kogos cenili za jego wyglad a nie za to co ma w srodku. W ten spodob media wmawiaja ze wyglad jest najwazniejszy... Szkoda.

a tak na serio to ciemny blond
 a tak na serio to ciemny blond  ), wazyc to nie wiem [ ort! ] ile
), wazyc to nie wiem [ ort! ] ile  (ostatnio sie chyba wazylem z pol roku temu ale moze ok. 50 iles kg) i raczej nic w sobie zmieniac nie chce
 (ostatnio sie chyba wazylem z pol roku temu ale moze ok. 50 iles kg) i raczej nic w sobie zmieniac nie chce  A! i oczy mam kolorku ciemnego niebieskiego
 A! i oczy mam kolorku ciemnego niebieskiego  

Denerwuja mnie programy typu "labedziem byc" czy "badz piekna" czy jakos tak .. To tak jakby ludzie tylko kogos cenili za jego wyglad a nie za to co ma w srodku. W ten spodob media wmawiaja ze wyglad jest najwazniejszy...

) włosy czarne obcięte na krdko ( no na chłopaka jak to się potocznie mowi
 ) włosy czarne obcięte na krdko ( no na chłopaka jak to się potocznie mowi  ), a oczy zielone... i jakie mam spojrzenie [ ort! ] to opinie są rożne... zależy na kogo patrzę
 ), a oczy zielone... i jakie mam spojrzenie [ ort! ] to opinie są rożne... zależy na kogo patrzę  a i mam blizne na czole ( jeden hary Potter i będzie Big-Bang atack )  Hmm... Ktos tu pisał że ma wszystkie zęby ja tego powiedziec nie mogę bo pare straciłam w bujkach... o ile sie niemyle 3 ale nie chce mi sie liczyc... hmm bywam cyniczna i bardzo złośliwa... i to nawet z wyglądu
  a i mam blizne na czole ( jeden hary Potter i będzie Big-Bang atack )  Hmm... Ktos tu pisał że ma wszystkie zęby ja tego powiedziec nie mogę bo pare straciłam w bujkach... o ile sie niemyle 3 ale nie chce mi sie liczyc... hmm bywam cyniczna i bardzo złośliwa... i to nawet z wyglądu  ( mimiki twarzy rzecz jasa )
 ( mimiki twarzy rzecz jasa )

). Ubieram sie raczej na czarno, ale inaczej tez moge
 ). Ubieram sie raczej na czarno, ale inaczej tez moge  Nie lubie ubran formalnych wole raczej luzne rzeczy
  Nie lubie ubran formalnych wole raczej luzne rzeczy 

jak jest cieplo to obowiazkowo spodenki - nie ma innej opcji!
 jak jest cieplo to obowiazkowo spodenki - nie ma innej opcji!

). Cera daleka od ideału. Pełne usta, nieco zadarty nos, numer buta 38, nieco odstające uczy (Piccolo, wiem co czujesz). Jestem wyjątkowo niedziewczęca. Nie znoszę spódnic, sukienek, butów na obcasie, malowania pazurów, obcisłych ciuchów, kwiatków, falbanek i takich innych. Włosy zazwyczaj ściągnięte w kucyk, grzywki nie posiadam. Niezaobcisłe jeansy, bluzka lub bluza i sportowe, sznurowane buty. Lubię kolor czerwony.
  ). Cera daleka od ideału. Pełne usta, nieco zadarty nos, numer buta 38, nieco odstające uczy (Piccolo, wiem co czujesz). Jestem wyjątkowo niedziewczęca. Nie znoszę spódnic, sukienek, butów na obcasie, malowania pazurów, obcisłych ciuchów, kwiatków, falbanek i takich innych. Włosy zazwyczaj ściągnięte w kucyk, grzywki nie posiadam. Niezaobcisłe jeansy, bluzka lub bluza i sportowe, sznurowane buty. Lubię kolor czerwony. 

Chciałem zarzucić swymi aktualnymi zdjęciami (robione dziś). Dlaczego? A tak sobie, poprzednia fota jaką dałem już dawno zaginęła. Dwie uwagi: tak, wyglądam jakbym miał trochę mniej lat (co mnie wcale nie martwi, wręcz przeciwnie), a także proszę sobie nie żartować. To tylko taki mój apel.
 Chciałem zarzucić swymi aktualnymi zdjęciami (robione dziś). Dlaczego? A tak sobie, poprzednia fota jaką dałem już dawno zaginęła. Dwie uwagi: tak, wyglądam jakbym miał trochę mniej lat (co mnie wcale nie martwi, wręcz przeciwnie), a także proszę sobie nie żartować. To tylko taki mój apel.

) szare - zle, zielone - dobrze
 ) szare - zle, zielone - dobrze

. Włosy zwykle krótkie i czarne jak smoła
 . Włosy zwykle krótkie i czarne jak smoła  Z grubsza umieśniony. Cóz jeszcze . . . zajebiste PEKAESY
 Z grubsza umieśniony. Cóz jeszcze . . . zajebiste PEKAESY   

http://img136.imageshack.us/img136/2764/photo13il.jpg