Widzę, że przez forum nie przeszła z tego tytułu fala dyskusji.
- Klimacik jest gęsty. Cut-scena zrealizowana bardzo fajnie, w stylu wizualek do starszych części.
- Widziałem, że narzekano na muzykę pobrzędkującą w tle, ale mi się podoba.
- Ciri jako główna bohaterka - ni mnie to ziębi, ni grzeje. Ja sam chciałem Vesemira. Nie wiem jak wytłumaczą to, że żłopie eliksiry, skoro nie powinna. Dodatkowo jako, że Ciri wyrzekła się swojej magii gdzieś w połowie trwania książkowej sagi, nie bardzo powinna móc jakkolwiek z niej korzystać. Ale chyba korzysta z niej w Trójce? Szczerze nie pamiętam.
Chciałbym by gra była dobra, nie tylko dlatego, że mam akcję CDPR. Z drugiej strony ciekawe co tam się w samym środku u Redów dzieje, bo historie różne, a internetowe anonimy przerzucają się informacjami (zarówno u nas jak i na zagranicznych forach, 9gagach, 4chanach) jak to zostali tam sami stażyści a całe dizajnerskie mięsko odeszło oprócz zatrzetrzewionej lewicowej rady nadzorczej - albo odwrotnie, tamci to byli ledwie płotki albo frajerzy, teraz dopiero jest mocna ekipa. Liczę, że nie będzie całej osi fabuły postawionej wokół stronk whaman, którą Ciri po prostu jest i nie potrzebuje do tego beznadziejnego, jednowymiarowego scenariusza.
Akira Toriyama 1955 - 2024