Rok 2004 :: Uruchomienie niniejszego forum (21 lat temu)

» [On-line] Dragon Ball Gekishin Squadra

Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.397
Plusy: 27
Nowa MOBA w świecie DB, dostępna będzie na urządzenia mobilne oraz PS5, PS4, Switch i PC i będzie w formie F2P

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Alkis Mężczyzna
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Alkis
Dni na forum: 2.084
Plusy: 1
Dziś premiera
Hidden Mężczyzna
"Rōnin
Rōnin
Hidden
Dni na forum: 7.345
Znaczy, szał na MOBY to nie był 10 lat temu?
Jak sobie radzi takie Pokemon UNITE (pytanie retoryczne)?
Próbowało Bandai z DB Breakers, nie nauczyli się, że są rzeczy, w które się nie wchodzi?

Akira Toriyama 1955 - 2024
Obraz
vegeta391 Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
vegeta391
Dni na forum: 6.248
Plusy: 10
A jak to się ma do popularności w Japonii? Jestem zielony w temacie, ale tam jest wiele rzeczy mega popularnych, o których po naszej stronie globu albo zdążyliśmy zapomnieć, albo nawet nigdy do nas nie doszły, vide używane majtki, tentakle, ale też karty perforowane wciąż standardem, automatówki (arcade), w końcu wypożyczalnie DVD, albumy nadal wydawane masowo na CD, telefony z klapką czy chociażby powszechność papierowej prasy albo… faks. To ostatnie w sumie jest też popularne w Stanach, ale reszta dawno zmarła tak w USA, jak w Polszy.

Może Gekishin Squadra miało być ekslusiwem na nihoński rynek, jak Dragon Ball Heros i Dragon Ball Divers, ale w ostatniej chwili stwierdzili, że spróbują zawojować świat? Pewnie w Korei i Wietnamie znajdą się entuzjaści, a i Hamburgerogród swoich amatorów ma.

MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Hidden Mężczyzna
"Rōnin
Rōnin
Hidden
Dni na forum: 7.345
O mój Boże, ja kupuje filmy na nośnikach Blu-ray i muzyke na CD, czy Japonia to kraj dla mnie?

Międzyczasie czytałem, że Gekishin jest właśnie na poziomie poksów jeżeli chodzi o poziom skomplikowania, wiec w sumie byle do przodu i 3 skille. W Poksy grają głównie dzieci na komórce, pytanie jak tu będzie. Aż se ściągam.

edit po 40minutach

Połowę czasu nie wiem co sie dzieje, ale póki co przeciwko innym wycieram nimi podłogę bo umiem nacisnąć więcej niż 2 przyciski. xD

Akira Toriyama 1955 - 2024
Obraz

Forum DB Nao » » » [On-line] Dragon Ball Gekishin Squadra
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump