Rok 1992 :: Premiera gry "Dragon Ball Z: Super Saiya Densetsu" (34 lata temu)

» Dragon Ball Super: Beerus

Alkis Mężczyzna
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Alkis
Dni na forum: 2.215
Plusy: 1
Kenji Harima Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
Kenji Harima
Dni na forum: 3.870
Trailer

Czyli jednak prawda zgodnie z tym co zawarłem w tym poście

Tak na chłodno jak przemyślałem ten temat to może i répéter, ALE(!) pokazuje ta wieść, że Toei chyba zaczęło sobie zdawać z ciężaru tej serii. Nie oszukujmy się, Super było z początku robione na odpie*dol, a te banialuki, że Bandai mało kasy dało, że fachowcy od animacji "uczą się", że za dużo odcinków, a przecież nowe anime tak nie mają, a w ogóle to nie jesteś Japończykiem i nie płacisz abonamentu z Fuji TV, więc spieprzaj dziadu można wsadzić sobie... Jakoś od sagi szóstego wszechświata animacja potrafiła wskoczyć na totalnie inny poziom i choć do końca serii była sinusoida to bez porównania z tym co było na początku.

Z drugiej strony Marvelizacja na pełnej i te memy

Obraz

Obraz

powoli stają się faktem, ale czy to źle? Trzeba przyznać, że kilka pozycji zostało przewidzianych z tych dwóch list.

Strona jaką obrali jest bardzo ciekawa
Wojceich
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 1
O czym ty człowieku gadasz? Jaka marvelizacja? Co ma wspólnego remake Super z Marvelem? Były jakieś remake'i filmów lub seriali w Marvelu? I niby co z tych obrazków się spełniło, bo według mnie nic.
Kenji Harima Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
Kenji Harima
Dni na forum: 3.870
Wojceich napisał(a):
O czym ty człowieku gadasz? Jaka marvelizacja? Co ma wspólnego remake Super z Marvelem? Były jakieś remake'i filmów lub seriali w Marvelu? I niby co z tych obrazków się spełniło, bo według mnie nic.
Epizodyczność => oto odpowiedź. Owszem, były, chyba że dla Ciebie Marvel zaczyna się od 2008

Co się spełniło? "The Demon Realm" (Daima), "Gohan Unleashed" (Super Hero), "Frieza Revenge" (galopujący arc z Black Frieza)... Jeśli nie dostrzegasz konotacji to już nie mój problem.

Forum DB Nao » » » Dragon Ball Super: Beerus
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump