przepraszam jeżeli w jakikolwiek sposób przyczyniłem się do mniejszej oglądalności forum lub nie daj boże jego upadku!
Czy dopiero, jak czujesz poparcie i grunt pod własnymi nogami, to wtedy wyrażasz zdanie?
Nazywaj mnie jak chcesz, za moje czyny, lecz od tego co ona zrobiła, prosze się zwyczajnie *********,
To by było na tyle gwoli ścisłości, to co napiszecie o mnie, pozostanie w mojej uwadze, jednak temat rozchodzi się o sprawe slumsa, nie zaś o inne, więc znajdowanie dodatkowych powodów, na próby pogrążenia mej osoby i osoby Meg, prosze sobie darować.
Człowieku co Ty piszesz? Pisżąc ten temat miałem poparcie jednej osoby.. Nie sądziłem że tak wiele osub cie nie lubi.Czy dopiero, jak czujesz poparcie i grunt pod własnymi nogami, to wtedy wyrażasz zdanie?
I teraz bronisz Megane jak zawsze!Nazywaj mnie jak chcesz, za moje czyny, lecz od tego co ona zrobiła, prosze się zwyczajnie *********,
Wręcz przeciwnie, post nie tyczą się Doktorka tylko Twojego i Meg zachowania Jak zauważyłeś osoby nie wypowiadają się tu na temat Slumpsa..To by było na tyle gwoli ścisłości, to co napiszecie o mnie, pozostanie w mojej uwadze, jednak temat rozchodzi się o sprawe slumsa, nie zaś o inne, więc znajdowanie dodatkowych powodów, na próby pogrążenia mej osoby i osoby Meg, prosze sobie darować.
Gościu zauważ że to forum nie jest Twoje, forum należy do wszystkich, nie tylko do Gotenksa.. ponieważ gdyby nie było tych wszystkich nie byłoby forum..
Dlaczego do czorta podniecasz sie tym kolorkiem, tą rangą?
Jednak gdybym był dzieckiem miałbym jak to ujełaś zakompleksione posty , nie miałbym takiej rangi jaką mam..
Mam jeszcze Shab do Ciebie pytanie.. Kim Ty jesteś żeby stawiać warunki na tym forum? Kim Ty jesteś, aby upominać młodszych i troszkę gorszych intelektualnie od ciebie? Kim ty jesteś żeby mnie opisywać? Kim Ty do cholery jasnej jesteś?
Kochana Meg myślisz że jesteś w sojuszu z Shabem wolno Ci mnie wyzywać i uważać za upośledzone dziecko,
Na koniec dodam jeszcze jedno, kiedy wy nauczycie się żyć w pokoju, a nie w nieustannym konflikcie..
to jest forum i ludzie mają prawo do wypowiadania się, nawet jeżeli razi to inne osoby. Nie zabronisz mu tego...
Jeżeli naruszy regulamin, wtedy wkraczają do dzieła Modowie i Admini, w tym wypadku to zrobił i zostanie ukarany.
Szarak, a Tobie o co chodzi, że poparła mnie wtedy, jak reszta forumowiczów ? Może wszystkich zaatakuj, nie tylko mnie i ją. Szukasz kolejnego odwetu? Tamta sprawa się zakończyłą, winny ponióśł skruche. O Legolasie Megane napisała już dawno, byłeś wtedy na forum, wiec dlaczego nie zaprotestowałeś, tylko wzieleś w tym czynny udział ? Bałeś się wyrazić własne zdanie? Czy dopiero, jak czujesz poparcie i grunt pod własnymi nogami, to wtedy wyrażasz zdanie? Przecież sam o nim napisałeś.
Nie dawać mu za to ostrzeżenia, bo będziesz ostanim dupkiem, a to co napisał Legolas stanie się prawdą; Schab miał bardzo podobny post w "Wraku..."
Co do tematu - Schab i Meg są niemiłymi, chamskimi, egoistycznymi glizdami. Słowo empatia, jest im obce. Mimo, że Shabranido sam założył "wrak..." w którym zwyzywał mnie, Xana i Navaro, Megane zaczęła się nabijać z Legolasa, po tym, kiedy on napisał że przykre mu jest jej zdanie na jego temat - wyśmiała go za przejmowanie się tym. Tak więc, drodzy Megane i Schabranido, jesteście ostatnimi dupkami. Brawo Legolas.
I tym optymistycznym akcentem pragnę zgłosić o zamknięcie tematu, podobnie jak miało to miejsce w przypadku wraku.