Dai Kaiosama "Rōnin [ Klan Takeda ] Wiek: 39 Dni na forum: 7.004 Plusy: 2 Posty: 1.408
Legia Warszawa Legia rządzi
No proszę, kolejny (L)egionista
Jeśli chodzi o naszą "rewelacyjna" Orange Ekstraklasę, to kibicuję (L)EGII
W przypadku lig zagranicznych, to nie mam ulubionego zespołu...
Ale wysoko cenię sobie Barcelonę.
Linka Saiyanin Wiek: 35 Dni na forum: 7.041 Posty: 171 Skąd: Gt.Dunmow
no wiec moj ukochany klub od wiekow to Chelsea...Since the day I was born till the day I die the only side I'm on is my own.
Tomorrow will come, without prayers.
The end will come, without hurrying.
I live only to be worthy of the corpse
I shalll leave behind on that day.
Linka Saiyanin Wiek: 35 Dni na forum: 7.041 Posty: 171 Skąd: Gt.Dunmow
a Chelsea zostala mistrzem Anglii 2006!!!Since the day I was born till the day I die the only side I'm on is my own.
Tomorrow will come, without prayers.
The end will come, without hurrying.
I live only to be worthy of the corpse
I shalll leave behind on that day.
VegatZ Saiyanin Wiek: 41 Dni na forum: 6.993 Posty: 151 Skąd: Lincoln
krótko i zwięźle - Błękitni Sarnów - ma homies You seek a God to stand above you,
wrapping healing arms around you.
You'll find another God of pain,
a God of suffering and tears.
Malik-al-Mulk Cwel Opiekun Nao Wiki [ Klan Kutang ] Wiek: 70 Dni na forum: 7.020 Ostrzeżenia: 3 Posty: 2.283 Skąd: Rzeszów
Z Polskich to oczywiście WISŁA FROM CRACOW CITY!!!! I co mnie rozpad obchodzi! Wazne jest przywiazanie, respect, i wislackie pochodzenie... Ja mieszkam na osiedlu, gdzie jest 100% wislaków, wiec nawet gdybym chciał, to z CRAXĄ nie przezył bym tam nawet minuty Ale jak na razie [ ort! ] nie mam zamiaru się przerzucać... Nie jestem przerzutką ;p
Na 2 miejscu jest Pogoń Szczecin. nie wiem dlaczego, jakies takie przywiazanie...
Z zagranicznych to Newcastle United i Manchester United 1 bo.... przywiązanie, cały czas gram tą drużyną, no i za wspaniałych piłkarzy. Drugie..... Za barwy, C. Ronlado'a, Ruuda Van Nisterlooy'a i mojego ulubionego Bramkarza - Edwina Van Der Sara. PALATIAL REGALIA
Ten post był edytowany 2 razy, ostatnio zmieniony przez Malik-al-Mulk Cwel: 20.06.2007, 17:11
Avensus "Indestructible [ Klan Asakura ] Wiek: 33 Dni na forum: 6.990 Plusy: 9 Posty: 1.687 Skąd: Gdańsk
Obecnie cenię najbardziej Newcastle United (eMate mnie zaraził). Poza tym to oczywiście (L)egia Warszawa i Celtic Glasgow. Widzę, że wszyscy tylko Barcelonę lubią Przyznam się, że sam podziwiam takich piłkarzy jak Deco, Eto, Messy, Puyol, Thuram czy Iniesta, ale ten klub jest już jak dla mnie przereklamowany. To już nie jest dawna Barca- teraz to po prostu [ ort! ] "FC Ronaldinho".
Kamcio1990 Ziemianin Wiek: 34 Dni na forum: 6.683 Posty: 15
Moim ulubionym klubem jest Hertha BSC Berlin , na drugim miejscu jest
FSV Mainz 05 ( tez z Bundesligi) a z Polskich to Lech Poznan !
Moja ulubiona liga jest Liga Niemiecka (Bundesliga)
POZDRO DLA FANOW BUNDESLIGI