| Czy jesteś tolerancyjny? | |||
| Tak | 17 | 40,48% | |
| Nie | 5 | 11,90% | |
| Zależy | 20 | 47,62% | |
| Wszystkich głosów: | 42 | ||

. Nie moge zyc bez muzyki jak jestem w ciszy przez chociazby pol godziny to az mnie nosi aby wlaczyc cokolwiek. Najczesciej jest to techno albo dance. Ale zdaza sie jak mowilam rock czy muzyka klasyczna. Nio ostatnio mam jazdy na celtycka 

Zwlaszcza panny Britney Spears
. Co powiesz natomiast o sluchaczach muzyki techno trance i house? Istnieje stereotyp ze ta muzyka odmozdza. Osobiscie slucham tego rodzaju nutek i nie zauwazylam ubytku szarej masy w mojej glowie XD (zaraz Łasiczka sie popisze swoim sceptyzmem XD)

Co powiesz natomiast o sluchaczach muzyki techno trance i house? Istnieje stereotyp ze ta muzyka odmozdza
Niestety wiekszosc moich znajomych, sluchajacych metalu nosi sie na czarno, obutych w glany. Nie byloby w tym nic dziwnego gdyby nie to ze robia to nawet w lato XD. Zawsze sie zastanawiam czy nie jest im goraco

Istnieje stereotyp ze ta muzyka odmozdza. Osobiscie slucham tego rodzaju nutek i nie zauwazylam ubytku szarej masy w mojej glowie XD
(zaraz Łasiczka sie popisze swoim sceptyzmem XD)
Ja na przykład [ ort! ] słucham metalu, a fani wymienionych muzyk widzą w metalu satanistę ubierającego się tylko i wyłącznie na czarno i zjadającego koty Mam dla myślących tak ludzi być tolerancyjny?

Moim zdaniem jeżeli ty nie będziesz tolerancyjny wobec nich, to oni wobec ciebie również. Bo jeżeli rządamy od innych, żeby zachowywali się tak a nie inaczej, to sami musimy im dać odpowiedni przykład. Na zasadzie "nie rób drugiemu co tobie nie miłe" i "każdy mierzy według siebie".