Forum Dragon Ball Nao

» Oceń osobę powyżej

Strony:   1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 45, 46, 47  
Lilu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Lilu
Dni na forum: 6.969
Fly (koro ty mnie teraz ja ciebie )

Nick-hmm rewelka to nie jest ale przynajmniej czytelny,bez żadnych niepotrzebnych znaczkow

Avatarek-co tu duzo mowic przedstawia naszego wielkiego Władce!!Ave

Sygnaturka-...Ave ci panie...

Osoba-hmm coz stwierdzam po postach ze jest inteligentna osobą z poczuciem humoru,prawa ręka naszego Pna Lorda Rabbita 3 (a wiec musi miec jakies cechy przywudcze )hmm.. no coz jak na razie [ ort! ] to tyle...

pozdrawiam
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.703
Plusy: 10
Fly
Nick:krótki, łatwy do wypowiedzenia. Być może odzwierciedla pozytywne nastawienie do życia
avek:króliczek jest bardzo oryginalny, dobrze wkomponował w niebiesko-białe tło, poprzedni bardziej mi się podobał, ale ten też jest fajny.
sygn: tutaj tło wygląda gorzej niż na avku, ale jest za to klanowe logo
osoba:nie znam zbyt dobrze, nie mieliśmy okazji porozmawiać, ale sądzę, że jesteś w porządku.

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.146
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 3
kakarot
nick - banalny
avek- nie oglondam naruta więc trudno mi się wypowiedzieć
sygnatura- w sumie niezła
osoba - dość nijaka. Nie zauważyłem jego wypowiedzi w poważnych tematach , więc albo nie ma zbyt wiele do powiedzenia , albo jest wtórny , albo ja ślepy. Poza tym chyba ok

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Dni na forum: 7.278
Plusy: 6
frankey:

Nick: zawsze pozostaniesz dla mnie Franciszkiem

Av: w końcu coś konkretnego i nierozmazanego, faktycznie, ten cień wygląda jak sęp

Sygnatura: nie ma

Podpis: piosenka oryginalna i ciekawa. Na luzie

Ocena: No cóż... kiedyś miałam Cię za inteligentnego człowieka, który czasem ma odloty. Teraz jest zupełnie odwrotnie. Jak dla mnie, zbyt afiszujesz się z tym, że pijesz i masz... oryginalne zainteresowania. Ciekawa też jestem, ile piosenek j-rockowych znasz. Zapewne żadnej. I o to się rozchodzi. Dla Twojej (i innych wrogów j-rocka) wiadomości: nie wszyscy muzycy wyglądają bezpłciowo. Proponuję najpierw posłuchać, a dopiero potem oceniać. Pozdrawiam.

"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".

Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.620
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
VidelOtaku

nick: fajnie brzmi to słowo Otaku
avator: troche taki mi sie wydaje przygłupi [ ten pierwszy lepszy był ]
Sygnatura: hehe... zajefajnie wyglada ten typek w okularach z środkowym palcem
podpis: taki dla mnie troche drentwy....
osoba: zawaansowana jeżeli chodzi o j -rock [ ja dopiero zaczynam słuchać japońskiego rocka ] więc ogólnie żadnych zastrzeżeń nie mam.

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!
bad orydżinal nick
Orydżinal person
Orydżinal person

Dni na forum: 7.003
Filippo

nick - załoze sie, ze to od imienia filip ;p

av - szczerze, to ten kolo mi nie wpasował ;/ coś z jego twarzą jest nie teges

sygn - b mi się podoba, ale w końcu to jest praca venoma, więc nie ma się czemu dziwić

os - mimo, ze z poczatku go nie lubiała, zaczynam się do niego przyzwyczajać, ma nawet, nawet poczucie humoru ;p zobaczymy co z niego wyrośnie...

miłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...
Kyasarin Kobieta
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]

Dni na forum: 6.669
bad girl
Nick:
No cóż, ja jestem raczej grzeczna, ale nick mi się podoba
Av:
Niegrzeczny (jakżeby inaczej ) Szczerze mówiąc (z tych, które widziałam) najbardziej podobał mi się ten z arbuzem
Sygna+podpis:
Z Hellsinga, nie znam człowieka (no dobra, wampira)
Osoba:
Polubiłyśmy się. Uważam Bad za osobę konkretną i ciekawą.
(mam nadzieję, że mi tak nie zostanie --> )
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.620
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
kasie _kame

avator: nawet fajny ale ta szczęka tej typiary taka niedopracowana , tak jakby sztuczną szczękę miała
nick: cały czas mnie te żółw prześladuje....
syg: wydaje sie że taka niewinna dziewica...
osoba: hmm....jest cierpliwa [ ostatnio ją wkurzałem w temacie "hejho jestem piratem i tak szybko nie straciła panowania nad sobą ] tylko że ma chyba jakąś manie szukania obrazków z jedzeniem dla seji i bad .....

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!
Malik-al-Mulk Cwel Mężczyzna
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Dni na forum: 7.092
Filippo

nick - nic nadzwyczajnego...
avatar - dziki jakis, kojarzy mi sie z moim znajomym (kretynem) :p
sig - venom chwała Lorda i fajne cytaty
osoba - Wesoła w nadmiarze, za wszelką cene stara sie pokazac ze jest smieszny, co bardzo irytuje. Stara sie o czlonkostwo w Shimazu, zobaczymy co z tego wyjdzie, bo jak do nas dolaczy, to bedzie musiał przystopowac...

Obraz
PALATIAL REGALIA
Drakan
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Drakan
Dni na forum: 6.678
Plusy: 7
Fly
Avatar - poprzedni był o wiele lepszyz powodów że ciekawiej wykonany a gra umieszczona na obrazku naprawdę fajna. A ten... Cóż, nie znoszę różu. I łączenia go z niebieskim.
Sygnatura i podpis - pasyje do ava, niechby i Ci było z tym królikiem. W sig jedyne co jest fajne to nazwa i znak klanu. Reszty może nie być. Podpis interesujący i niebanalny, mimo że nie pasuje do reszty.
Nick - Son - Goten był jakiś bardziej swobodny i swojski. Ale dzisiejszy przynajmniej ma wiele znaczeń, co pozwala go interpretować na wiele sposobów. Jest krótki, co sprawia, że szybko pada w pamięć.
Osoba - taki trochę spamer, pisze od diabła w Ustępie. Jeden ze stałych forumowiczów. Wypowiada się trochę zbyt krótko i nieskładnie, co nie oznacza, że nie wie co pisze. Taki trochę dobroduszny i niewinny , ale jak chce potrafi przemienić się w diabła.

I know I'm strange, but what are You?
Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Lilu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Lilu
Dni na forum: 6.969
seji_san

Nick-taki se,nie jest zły ale...jakoś nie moge się do niego przyzwyczaić..

Avatar-hmm nawet przyjemny (lepszy [ ort! ] niż poprzedni) przedstawia dziewczyne z czarnym kotem ( ) a że lubie koty a szczególnie te czarne no wiec nie mam zastrzezeń

Sygnatura i podpis-Synga przedstwia to samo co Avek plus podpi...nic nie mam do tego ale rewelka to nie jest..a co do tego ponizej...no coż jak sam napisał cytat...dość przemyślany i...hmm jak to określić...ehm nie wiem... .Ale przyznam że za Wampirami nie przepadam... (jako jedyna chyba )

Osoba-no coż na początku i jezeli zle sie zinterpretuje zdanie wydaje sie być osobą chamską i piszącom posty tak od sobie (nieprzemyślanie) jednagże uważam ze jest on osobą z poczuciem humoru,miły i sympatyczny.No cóż i to na tyle
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.146
Lilu

nick - jak u striptizerki

avek - gdyby nie zęby powiedziałbym że to Mileena z MK , tak pewnie Electra

sygnatura- nie lubię tego królika , poza tym rozmazane napisy

osoba- jak dla mnie niczym specialnym się nie wyróżniła

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
franqey napisał(a):
nick - jak u striptizerki
hahahaha a nie mowilem?! Raport sie sprawdza! xD

Franqey

avatar - podobał mi sie bardziej wczesniejszy, ten nie ma takiego klimatu

nick - nic specjalnego, od imienia

sig - spoko podpis, podoba mi sie

osoba - bardzo madra, zadzera nona, a i ze specyficznym poczuciem humoru (ktory jest bardzo dobry). z checia czytam jego posty, zawsze ma cos ciekawego do powiedzenia. szczery do bólu, ale to wlasnie w nim lubie. bardzo wartosciowa osoba dla tego forum.

Obraz
PALATIAL REGALIA
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
jestes pewna ze to do mnie? no ale mniejsza z tym. Przepraszam poraz trzeci.

Obraz
PALATIAL REGALIA
Kyasarin Kobieta
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]

Dni na forum: 6.669
Ostatnio oceniał Fly, więc:
Fly
Nick:
cóż, taki sobie (podobnie, jak mój)
Av:
mnie się ten króliczek powoli zaczyna (a właściwie zaczął) już nudzić..
Sygna + podpis:
Sygna: j.w.
Podpis: niebanalny. Podoba mi się.
Osoba:
Polubiłam Fly'a i nie mam do Niego nic. Pisze trochę krótko, ale na temat. Widać go. W szczególności w Ustępie.
Old Cyceron Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Old Cyceron
Dni na forum: 6.982
Ostrzeżenia: 6
Kasia_kame:
Nick: yyy... żółwia Kasia?
Av: Przedstawia ładną dziewczynę, może chodzi o podkreślenie urody użytkowniczki...?
Sig: Nie podoba mi się, jest ubogi biały z twarzą jakiejś postaci...
Osoba: Hmmm... za dużo krzywi buźkę " " .
bad orydżinal nick
Orydżinal person
Orydżinal person

Dni na forum: 7.003
Cyceron

nick: mnie się ciągle z cyckiem kojarzy [ ort! ], ale pewnie pochodzi od nazwiska wybitnego rzymskiego mówcy Marcusa Tulliusa Cycero

av: b fajny ale niebieskie rękawice bardziej mi wpasowały, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia...

sygn: b mi się podoba, ale to w końcu dzieło cycka, więc nie ma się czemu dziwić

osoba: jest b miły, mądry, kochany, delikatny itd. itp. bo w zasadzie wymienianie cech za dużo czasu by mi to zajęło, a więc ogólnie oceniam go na 6

miłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
bad girl

Nick - Pasuje do niej ;p

Av - Seksowny, tylko zbyt mnie teraz intryguje (po ocenie franqey'a) co ona ma na palcu (?)

Sig - Najbardziej podobała mi sie pierwotna wersja, ale ta zakrawaniona o wiele lepiej pasuje do avatara.

Osoba - Zazwyczaj bad, ale czasami wyjdzie z niej troche dobroci Tajemnicza, z poczuciem humoru... W sumie nie wyobrazam sobie teraz Forum bez niej, wtedy dobra ironie trzymaliby tylko Focus i Old ;p Lubie ja, z reszta jak mozna nie lubic takiej wrednej przełozonej

Obraz
PALATIAL REGALIA
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.485
Plusy: 4
Fly

nick: lepszy niż poprzedni
avatar: do dupy za przeproszeniem, nie wiem co chciałeś przez niego pokazać, że jesteś zabawny? :e
sygantura/podpis: hmm, pisze o jakimś miejscu, które jest dla ciebie ważne, może to odnośnie twego domu, rodziny itp.? nie wiem, nie mniej jednak jest całkiem ciekawy
osoba: Całkiem ciekawie przedstawia się, nic do niego nie mam prócz tego jego głupiego avatara...

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Rivion Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
Rivion
Dni na forum: 6.944
Shiro:
Nick - ciekawy,oryginalny,japoński,brzmi groźnie i poważnie,fajnie się wymawia i jest łatwy do zapamiętania

Avatar - obecny jest kiepski,nie wiem,czy coś sugeruje,czy jest taki po prostu,zdecydowanie bardziej podobały mi się zielony w stylu Matrix i czerwono-czarny z gościem,który palił fajke

Sygna - obecnie brak,widnieje tylko userbar przedstawiający rolę właściciela na forum,ładny
Podpis - mała czcionka,która utrudnia przeczytanie,co zniechęciło mnie do poznania/odkrycia pełnego przekazu tych słow,sądząc z zakończenia to jakiś cytat dzieła kościelnego,chyba,że to już zupełnie inna sprawa.Bardziej widoczne "Proud.." co sugeruje,że cieszy się z przynależności do Satsugai

Osoba - w roli moderatora spisuje się całkiem nieźle,częśto interweniuje w posty użytkowników poprawiając je itp,co pozytywnie wpływa na wygląd forum,ogólnie poważny,ale kiedy trzeba wykazuje się poczuciem humoru,nie mam żadnego "ale"

If you want to kill me,hate me...detest me...
-----------------------------------------------------
"Wielu żywych zasługuje na śmierć. I wielu ginących zasługuje na dalsze życie. Czy potrafisz im je wrócić? Więc nie szafuj tak wyrokami śmierci, albowiem nawet najmędrsi nie potrafią dojrzeć wszystkich konsekwencji."
Strony:   1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 45, 46, 47  

Forum DB Nao » » » Oceń osobę powyżej
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump