Forum Dragon Ball Nao

» Oceń osobę powyżej

Strony:   1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 45, 46, 47  
Q'ccaon'naeaeccer
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Takeda ]
Q'ccaon'naeaeccer
Dni na forum: 6.757
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 2
Skąd: się biorą prześliczni Azjaci? Kocham kuchnię japońską!
Ishido napisał(a):
Co Wy macie do gadów Jak Wam się nie podoba żabka mogę zmienić .
Eee? Co ma żaba do gadów? (oprócz meandrowców)

BioBrolly

Avatar: Kaguya Kimimaro. Z Naruto. To anime powoli zaczyna wywoływać u mnie odruch wymiotny. Postać jeszcze znośna, bo epizodyczna, mało popularna i dość ciekawa. Sam avek - kadr, nic szczególnego.

Sygnatura: Momochi Zabuza. Z Naruto. Jedna z bardziej lubianych przeze mnie postaci, z mojej ulubionej sagi. Sygnatura sama w sobie bardzo dobra, nie wiem, czy widziałem z Naruto lepszą. Wyróżnia się na plus.

Nick: Bio-Brolly. Z Dragon Balla. Niezwykle oryginalny, zważywszy fakt, że ta strona traktuje o DB. Z początku mnie drażnił, teraz się doń przyzwyczaiłem i nie zwracam z reguły większej uwagi. Ot, taki se.

Osoba: wykazał się swego czasu znajomością Dragon Balla i Naruto, jednakże ostatnio rzadko opuszcza Ustęp (dziwnie to brzmi...). Raczej nie wyróżnia się z tłumu innych userów. Nie mam o nim wyrobionej opinii.

franqey

Avatar: Nick Cave nie należy do moich ulubionych artystów, aczkolwiek lubię czasem go posłuchać, a i wkład w muzykę doceniam. Zdjęcie nie jest na szczęście zbyt nowe, gdyż na obecny wąsik patrzeć nie mogę. Cień na ścianie także bardzo dobry. Ogółem, IMO najlepszy dotychczasowy avatar Franka.

Podpis: fragment Red Right Hand, jednej z lepszych piosenek Cave'a. Nic szczególnie oryginalnego ani charakterystycznego, chociaż do osoby pasuje. Do refleksji również może skłaniać (mnie nie skłania, zbyt wiele razy słyszałem tę piosenkę). Ogólnie rzecz biorąc, taki sobie - ni ziębi, ni grzeje.

Nick: zapewne inspirowany imieniem właściciela. Fonetycznie może i brzmi nieźle, ale graficznie nieustannie przywodzi mi na myśl panów w różowych ciuszkach, z którymi jestem zrównywany przez ignorantów niemających pojęcia o seksuologii. Niemniej, wrażenie ogólne raczej z tych pozytywnych.

Osoba: z całą pewnością jedna z barwniejszych i bardziej kontrowersyjnych osób na forum. Twardo broni swych poglądów - z którymi niekoniecznie się zgadzam - z reguły nie przebierając w słowach. Przyznaję, iż jest dość inteligentny, aczkolwiek razi mnie sposób, w jaki obchodzi się z językiem polskim. Napisałbym może nawet, że go lubię, ale ktoś mógłby to opacznie odczytać.

Jihaaaaaaaaa!!!!
Q.

At thy twilight, old thoughts return, in great waves of nostalgia.
.Black Mężczyzna
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
.Black
Dni na forum: 7.224
Ostrzeżenia: 3
Q'ccaon'naeaeccer - przyznaje że to mój pierwszy raz, gdy mam styczność z tą postacią. Nie mogę powiedzieć kim jesteś bo jeszcze do tego nie doszłem, ale sądząc po Twych opiniotwórczych i niezwykle bogatych w ogólniki tematyczne postach, z pełna świadomością orzekam iż masz nieujawniony w pełni potencjał który żywo się w Tobie rozwija, oby tak dalej. Co do avka, jestem raczej prostym człowiekiem i przykładam do tego dużą wagę, podobież jak do nalepek na wozach czy tapetki w komórce. Podpis? Tutaj każdy wali ściemę, nie inaczej jest ze mną, ale to jest elitarne forum, nie byle kurnik wszech ambicji i rozdawania modów każdemu kto ma powyżej trzech postów, tak więc podpis jest kluczowym "spojlerem" persony którą istniejesz na tym forum . . . podpis jest ok . . .

PoZyTyW
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.744
Plusy: 10
Dante Navaro
Nick:Podoba mi się, jak dla mnie to jeden z fajniejszych na forum. Coś mi on przypomina, ale nie wiem co.
Avek:Taki lekko rozmyty, lubię takie, ale poprzedni bardziej mi się podobał, ale to chyba kwestia ostatniej zmiany.
Sygatura:nie ma niestety
Podpis:Nawet fajny podoba mi się
Osoba:Też lubię, umiejętnie przekazuje swoje zdanie

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Dni na forum: 7.318
Plusy: 6
Dante Navaro:

Av: podzielam zdanie Kakarotta, poprzedni był fajniejszy, jednak ten też jest niczego sobie.

Nick: było ich od grona, ten zdaje się najkrótszy i przede wszystkim najłatwiej zapada w pamięć.

Podpis: gorzki i prawdziwy

Sygnatura: nie ma

Ocena: na forum jest już długo; jeszcze niedawno był członkiem Takedy; z Hiddenem stanowią super fanfickowy duet. Gdybym nie znała tego drugiego bliżej, powiedziałabym, że są braćmi. Pisze lekkie i swobodne ficki. User na +.

"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".

Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.525
Plusy: 4
VidelOtaku nie mam pojęcia czy ciebie już oceniałem, jeżeli tak to ocenię ciebie jeszcze raz, przydałoby się więcej osób w tym temacie, bo na prawdę można się pogubić ;p

nick: Mało oryginalny, ale swój i nie jest to kolejny "Goku9999" czy "Vegeta1991".
avatar: W sumie nie interesuję się J-Music, ale całkiem zabawny avatar, chyba podoba mi się tylko i wyłącznie ze względu na humor w nim zawarty, a nie z tematyki.
podpis/sygnatura: Nie wiem czy to słowa piosenki, czy wypowiedź tego jakiegoś tam Hyde, ale jest całkiem sensowne. Co do sygnatury nie uważam się za jakiegoś anty-fana, ale dzięki za pozdrowienia
osoba: Matko, ale ona ma głowę do tego J-Music, aż szok na to patrzyć. Nie mniej jednak dziewczyna bardzo miła, poukładana i ogólnie lubiana przez społeczność forumową. Miło, że wróciła bo przez jakiś czas po prostu zniknęła.
Cieszę się, że jesteś

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Amidala Kobieta
Saiyanin
Saiyanin
Amidala
Dni na forum: 6.791
Ostrzeżenia: 1
shiro

nick- fajny orginalny zawsze mi sie podobal

avatar- tez bardzo fajny bardzo lubie tego typu avatary

podpis-
taki sobie... niezbyt mi sie podoba

osoba-fajny koles pisze fajne posty ogolnie to jeden z najfajniejszych na forum

Gdy ktoś umiera wszponach Gniewu
Rodzi się klątwa..krąży w Okół miejsca Śmierci
Gdy zabłądzisz w to miejsce...
...:::ZNISZCZY CIĘ JEJ GNIEW:::...
Obraz
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.660
majka

nick: nic orginalnego , po prostu [ ort! ] imię
av: jezli można to uzanać za Avator a nie za emiotke to mi sie nie podoba [ wiecej nie powiem zeby nie przeklinać ]
osoba: trudno mi cokolwiek powiedzieć bo pierwszy raz ją widze żeby pisała posty a to dlatego że jestem tu nowy [ ] aczkolwiek wydaje się OK

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Filippo
nick:pewnie pochodzi od imienia, w sumie może być, nie mam nic do niego.
avek:taki sobie, nie podobają mi się kolory. Ishido napisał wcześniej, że dodaje powagi. Zgodzę się z tym.
sygn:nawet dobra
osoba:w sumie nic do Ciebie nie mam, dużo piszesz i na ogół na temat, ale mogłbyś się bardziej przykładać

Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Drakan
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Drakan
Dni na forum: 6.719
Plusy: 7
Kakarott
Avatar - instny majstersztyk, nie ze względu na to co w nim połączono tylko na to jak wygląda. Klimat mroczny jak cholera, dobór kolorów, Kakashi zakrawiony... Genialny, po prostu genialny. Jeszcze widnieją takie głupotki jak znak klanu i nazwa. Idealnie wprost wkomponowane.
Sygnatura i podpis - tego drugiego brak, a z racji, że sygnatura powtarzała się w już kilku ocenianych przeze mnie osobach, do nich odsyłam. Tutaj mogę ocenić ją w kontekście aktualnie ocenianego użytkownika. I wygląda to następująco: do osoby pasuje ale do avatara już nie...
Nick - zero oryginalności i kreatywności.
Osoba - jakoś tak to się składa, że na ten temat nie mam wiele do powiedzenia. Niby jest na forum, dużo pisze, ale go nie ma przynajmniej duchem. Co do samych postów wystarczajacej długości i na temat, przy czym zawsze stoją na poziomie.

I know I'm strange, but what are You?
Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Malik-al-Mulk Cwel Mężczyzna
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Dni na forum: 7.132
seji, chyba Cie nie oceniałem ;p

Avatar - Dziwna rozdzielczośc ;p Tło nawet fajne, to dziewcze jakieś dziwne i czerwona peleryna jakaś taka zbyt "matowa"[?]

Sygnatura i Podpis - sig już nie pasuje do tego avatara jak do poprzedniego i gradient dziwny, za to czcionka fajna i dziewcze w groźnej pozie, co mi sie podoba

Nick - nie podoba mi się to san, jednak bez tego nick brzmiałby pusto i krótko. Nawet, nawet.

Osoba - Inteligentna, ze specyficznym, drażniącym poczuciem humoru, aczkolwiek o to chyba chodzi, więc nie bede się czepiac Madre, długie posty... ble ble ble, bla bla bla... Ogólnie

Obraz
PALATIAL REGALIA
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Daichiego vel Fly'a już oceniałem, więc:
seji_san:
nick:nie znam jego pochodzenia i przeznaczenia, ale jest w porządku. Zgodzę się Daichim, bez seji wyglądałby ciekawie, ale tak też jest jest dobrze
avek:za bardzo błyska po oczach, poprzednie wyglądały lepiej, ale polubiłem już tę osobkę, więc dam mały plus
sygna:może być, lubię kolory czarny i czerwony
osoba:zauważyłem, że potrafisz argumentować swoje wypowiedzi. Cenię też sobie Twoją kulturę na forum, nie miałem okazji z Tobą dyskutować, ale sądzę, że jesteś ok

Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.525
Plusy: 4
Kakarott
nick: mało oryginalny, dlatego średnio przypadł mi do gustu
avatar: Lubię Kakashiego, mimo, że nie oglądałem zbyt dużo odcinków Naturo ta postać przypadła mi do gustu, po za tym ładnie owiałeś go mrokiem
podpis/sygnatura: Już u dwóch osób Shimazu ją oceniałem, więc powtarzać się nie będę, ładna, mroczna, w moim stylu.
osoba: inteligentna, widać, że wie sporo o Naruto, podoba mi się jego podejście, nie pisze mało wartościowych postów, lecz stara się pisać mniej, a lepiej.

Tyle

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.187
Plusy: 3
Shiro:
nick- pasuje , brzmi fajnie , i dla mnie gówno znaczy
avek - chyba najlepszy , choć poprzednie też były raczej spoko ( poza świętymi z bostonu których nie trawię)
sygn - nie pasuje do niego
podpis - fajny i krótki
osoba - pisze raczej krótkie , ale sensowne posty. Raczej jest pokojowo usposobiony , ale w dupę nie wchodzi. Bardzo dobry mod , trochę pozuje , ale jest ok. No i należy do Asacury

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
Roza Kobieta
Super Saiyanin
Super Saiyanin
Roza
Dni na forum: 6.663
franqey;
nick - nie wiem czy od imienia, ale może być
avatar - nie lubie go, tak jakoś "odpycha" ;P
podpis - w sumie nic złego nie widze, ale tez mi sie nie podoba
osoba - nie podoba mi sie, że używa niektórych zwrotow, które nie pasują do wypowiedzi publicznej, ale ogólnie spoko

wiem, jestem wredna O_o
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.660
Rozarossa

nick: taki troche dziwny , troche długi ale może być
av: Jedno wielkie bagno ze tak to ujme bo przeklinaćtu nie mozna
osoba:czasami wkurzająca ale da sie wytrzymać...
podpis: taki jak dla mnie za prosty troche.....

Rozarossa napisał(a):
wiem, jestem wredna O_o
To ja tez wiem .

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!
Roza Kobieta
Super Saiyanin
Super Saiyanin
Roza
Dni na forum: 6.663
Filippo :

nick; taki raczej mało oryginalny
avatar; utrzymany w jednej kolorystyce, i ten chłopek straszny
sygna; masz plus, bo zawsze mi sie podoba
podpis; jakos nie przypadł mi do gustu
osoba; wiesz, kiedys myslałam że mozna z Toba pogadać ;P ale mnie wkurzasz

Filippo napisał(a):
To ja tez wiem .
tez Cie nie lubie

A mój avatar userbar i podpis pochodzą z Oddworld : Abe's Oddysey i Abe's Exoddus Pierwsze dziesięć lat Oddworld
Focus Mężczyzna
"GMF
GMF
[ Klan Asakura ]
Focus
Dni na forum: 7.322
Plusy: 41
Rozarossa

Avatar - co tu dużo mówić ... po prostu Abe. Lubie tę serie, przeszedłem obydwie części. Samo wykonanie jest dosyć fajne, choć kolory są trochę zbyt jaskrawe i biją po oczach.

Podpis - hm, po prostu z poradnika do Abe, nawiązują do avataru

Nick - coś w sobie ma: od fonetycznej formy, dobrze się go wymawia, zaś i w zapisie wygląda nieźle. Nie jest to przynajmniej kolejna Videl (prócz Otaku, bo ta panna się wyróżnia).

Osoba - Pod względem postów, piszę dobrze, lecz do doskonałości jej sporo brakuje. Co się zaś tyczy osoby, to wydaje się być troszkę wredna, ale w ogólnej formie całkiem miła i inteligentna. Lubię takie połączenie, więc dla mnie jesteś w porządku.

Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime

Obraz
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Focus
nick:podoba mi się, nigdzie go nie spotkałem, kojarzy mi się z fordem
avek:również mi się podoba, przedstawia Kakashiego, moją ulubioną postać z Naruto w bardzo fajnym ujęciu
sygna:nie ma
podpis:zabawny
osoba:Czytając Twoje posty twierdzę, że posiadasz swoje ugruntowane poglądy, potrafisz dyskutować na wysokim poziomie. Ogólnie wielki plus.

Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 7.030
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Nie pamietam ,zebym Cie ocenial , Kakarrot, wiec .. ocenie Cie:

nick: musze stwierdzic , ze troche zbyt pospolity, ale nie jest zły
avek: ładnie sie prezentuje, do tego te znaki japonskie w tle
sygna: co tu duzo mowic, tez taka mam
osoba: Czytając wszystkie Jego posty, sadze ze jest to inteligentna osoba, ktora potrafi dokladnie skomentowac dany temat. w ogóle [ ort! ] jest to dobry kolega z klanu, zawsze chetny do pomocy. Ogolnie pozytyw
Amidala Kobieta
Saiyanin
Saiyanin
Amidala
Dni na forum: 6.791
ishido:

nick- fajny lubie nicki które się czyta inaczej niż pisze
avatar- dziwny ale słotki ten potworek
podpis- bardzo fajny (Klan Shimazu LOL)
osoba- wydaje się bardzo OK nie pisze zbyt długich postów ale są sensowne

Gdy ktoś umiera wszponach Gniewu