[ Klan Asakura ] Wiek: 33 Dni na forum: 7.323 Posty: 1.327 Skąd: Wałbrzych
Który film z Coolerem był lepszy ? Dla mnie z pierwszy, ciekawsza fabuła, walki no i postać brata Frieezy w piątej przemianie to było coś No i te jego zdziwienie na widok zamiany Goku w SSJ:P
Ten post był edytowany 2 razy, ostatnio zmieniony przez eMate: 11.11.2007, 21:50
Najpierw chciałby zauważyć ,że w pytaniu napisałeś raz źle imie Cooler raz dobrze. Tak samo w temacie jest błędnie napisane ,ale mniejsza z tym. Lepszy był dla mnie movie 5 ze zwykłym Coolerem. Piąta forma wygląda naprawde git, fabuła nie jest aż tak mocno naciągana jak w DBZ#6 i ogólnie walki mi się bardziej podobają.
PS.Dobrze ,że poprawiłeś bo to lepiej wygląda, nie jest tak na odwal
jak dla mnie DBZ Movie 6... One Milon Power Fighters dla mnie to jest lepsze... nie potrafie okreslic czemu... ale 5 mi troche bardziej przypomina walke z Frezzerem END
Dla mnie był najlepszy Cooler w 4 przemianie czyli Movie5. fajne miał rożki ale nieststy po walce z Goku przgrał bardzo szybko:DIll Nino, Drowning Pool, Deftones, Fear FActory, Godsmack METAL RZĄDZI!
[ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.317 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Metal Cooller był ze specyficznego metalu stowrzonego...
Sam się otwarzał oraz po śmierci stawał się 2 razy silniejszy. Bo poznawał nowe techniki walki.
Jak dla mnie bomba Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Hm jednak cooler 5 forma,gdy pierwszy raz zobaczylem ze ma on jeszcze jedna transformacje wiecej,to szczena mi opadla i se pomyslalem ze Goku moze nie dac rady .
Dla mnie zdecydowanie MetalCooler jest lepszy ponieważ był o wiele razy silniejszy od zwykłego Coolera.A tak w ogóle [ ort! ] miał klony z siłą identuczną co on sam.
szpaner zgadzam się!! pierwszy był lepszy jak po 5 przemianie zatrzasnęła mu sie ta klapka na mordzie i ta muza!!BOSKA!!taaaaak BOSKA!!!!Ill Nino, Drowning Pool, Deftones, Fear FActory, Godsmack METAL RZĄDZI!
no właśnie apeluje do ulubiońców db podajcie tu na forum soundtrack z Cooler's revenge wersja angielska byłbym bardzo wdzieczny... PoZdRo Ill Nino, Drowning Pool, Deftones, Fear FActory, Godsmack METAL RZĄDZI!