eMate "Rōnin [ Klan Asakura ] Wiek: 33 Dni na forum: 7.470 Posty: 1.327 Skąd: Wałbrzych
Który film z Coolerem był lepszy ? Dla mnie z pierwszy, ciekawsza fabuła, walki no i postać brata Frieezy w piątej przemianie to było coś No i te jego zdziwienie na widok zamiany Goku w SSJ:P
Ten post był edytowany 2 razy, ostatnio zmieniony przez eMate: 11.11.2007, 22:50
Kamzo "Shinobi [ Klan Takeda ] Wiek: 39 Dni na forum: 7.493 Plusy: 15 Posty: 1.602 Skąd: Biskupiec
Najpierw chciałby zauważyć ,że w pytaniu napisałeś raz źle imie Cooler raz dobrze. Tak samo w temacie jest błędnie napisane ,ale mniejsza z tym. Lepszy był dla mnie movie 5 ze zwykłym Coolerem. Piąta forma wygląda naprawde git, fabuła nie jest aż tak mocno naciągana jak w DBZ#6 i ogólnie walki mi się bardziej podobają.
PS.Dobrze ,że poprawiłeś bo to lepiej wygląda, nie jest tak na odwal
Majin_Vegeta "Rōnin Wiek: 69 Dni na forum: 7.486 Posty: 501
jak dla mnie DBZ Movie 6... One Milon Power Fighters dla mnie to jest lepsze... nie potrafie okreslic czemu... ale 5 mi troche bardziej przypomina walke z Frezzerem END
Zaknafein Nameczanin Wiek: 37 Dni na forum: 7.258 Posty: 58
Dla mnie był najlepszy Cooler w 4 przemianie czyli Movie5. fajne miał rożki ale nieststy po walce z Goku przgrał bardzo szybko:DIll Nino, Drowning Pool, Deftones, Fear FActory, Godsmack METAL RZĄDZI!
Shiro "The Human Typhoon [ Klan Asakura ] Wiek: 36 Dni na forum: 7.464 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Metal Cooller był ze specyficznego metalu stowrzonego...
Sam się otwarzał oraz po śmierci stawał się 2 razy silniejszy. Bo poznawał nowe techniki walki.
Jak dla mnie bomba Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Focus "GMF [ Klan Asakura ] Wiek: 37 Dni na forum: 7.260 Plusy: 41 Posty: 2.966 Skąd: Szczecin
Hm jednak cooler 5 forma,gdy pierwszy raz zobaczylem ze ma on jeszcze jedna transformacje wiecej,to szczena mi opadla i se pomyslalem ze Goku moze nie dac rady .
Trunks USSJ2 Ziemianin Wiek: 33 Dni na forum: 7.260 Posty: 4 Skąd: Przyszłość
Dla mnie zdecydowanie MetalCooler jest lepszy ponieważ był o wiele razy silniejszy od zwykłego Coolera.A tak w ogóle [ ort! ] miał klony z siłą identuczną co on sam.
szpaner zgadzam się!! pierwszy był lepszy jak po 5 przemianie zatrzasnęła mu sie ta klapka na mordzie i ta muza!!BOSKA!!taaaaak BOSKA!!!!Ill Nino, Drowning Pool, Deftones, Fear FActory, Godsmack METAL RZĄDZI!
no właśnie apeluje do ulubiońców db podajcie tu na forum soundtrack z Cooler's revenge wersja angielska byłbym bardzo wdzieczny... PoZdRo Ill Nino, Drowning Pool, Deftones, Fear FActory, Godsmack METAL RZĄDZI!