Forum Dragon Ball Nao

» Oceń osobę powyżej

Strony:   1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 45, 46, 47  
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.687
Plusy: 10
Gotenks-kun
nick:trochę mało oryginalny, bo gotenksów jest dużo, ale przyzwyczaiłem się i nie wyobrażam sobie innego admina
avek:trochę mnie rozśmiesza, jak na niego popatrzeć z pół godziny można oszaleć(tak jak z loitumą), ogółem nawet fajny
sygna:jeśli chodzi o pomysł to jest dobry, ale strona kolorystyczna wygląda trochę gorzej
osoba:lubię, stworzył dobrą stronę i dobre forum, niestety osobiście nie znam(ani przez gg czy coś takiego)

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Amidala Kobieta
Saiyanin
Saiyanin
Amidala
Dni na forum: 6.734
Ostrzeżenia: 1
kakarotta oceniałam a więc czas na G (gotenksa)

nick: nie wiem który bardziej mi się podobał gotenks czy G :Pale najgorszy nie jest

av: badzo fajny kojarzy [ ort! ] mi się z takim anime

podpis/sygnatura: najlepszy jest o śmierci ale reszta nie jest taka zła a jeśli chodzi o sygne to niejestem fanką muminków ;p ale ujdzie

osoba: nie wiem co niektórzy do niego mają ja go lubie ;p jesteś spoko

Gdy ktoś umiera wszponach Gniewu
Rodzi się klątwa..krąży w Okół miejsca Śmierci
Gdy zabłądzisz w to miejsce...
...:::ZNISZCZY CIĘ JEJ GNIEW:::...
Obraz
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 6.973
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Amidala - lubię dziewczyny oceniać

nick: ładny i fajny, jeden z lepszych

avek: taki jakiś smutny, no ale przyjemny dla oczu

osoba: Fajna jesteś, spoko forumowiczka Ostatnio pisałas ze czujesz sie obco na forum i nikt Cie nie rozumie, ale to nieprawda
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.468
Plusy: 4
Ishido

nick: W sumie oryginalny, nawet mi się podoba.
avatar: hmm Death Note, podobno bardzo dobre Anime, może kiedyś obejrzę, a avatar mi się nie podoba, zbyt oczojebny, w ogóle nie kontrastuje z sygnaturą
sygnatura/podpis: podpisu brak, a sygnatura bardzo fajna, już nie raz wspominałem, że mi się podoba
osoba: spamer, ale lubię go, nie wiem co masz do Asakury, pewnie w żartach sobie to mówisz, ale co mam powiedzieć, inteligentny 8-nastolatek, jak chce to całkiem konkretnie wypowiada się

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.603
Plusy: 1
R4zeil

Nick : Orginalny , podoba mi się
avatar : ponoć z anime Trigun , ale nie ogladałem więc nie kgę wiele powiedziec , aczkolwiek podobaja mi sie te kolory
Podpis: krótki , nic nadzwyczajnego ;p....
Osoba: Duzo pisze na forum , jest tu od dawna , dobrze wypełnia swoje obowiązki Moda , nie szuka zaczepki z userami nizszymi ranga ;p ogólnie OK

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.603
Ishido napisał(a):
Co ja mam mieć do Asakury, nie pamiętam, żębym źle się o niej wypowiaał
a ja pamiętam ;p

Ishido napisał(a):
Gdybym tyle miał, oglądałbym w wózeczku Dragon Balla
chyba na sali porodowej lub jeszcze jako plemnik ^^

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!
Malik-al-Mulk Cwel Mężczyzna
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Dni na forum: 7.075
Ostrzeżenia: 3
R4zeil

Nick: Oryginalny, bardzo fajny, o wiele lepszy niż Shiro

Av: Podoba mi się, chyba nawet bardziej niż ten czerwony...

Syg: tylko podpis, niezbyt specjalny

User: Solidny mod, mimo że na forum jest o tak dawna, to jeszcze sie nie zlamował w towarzystwie Gotenksa Respect :O kontynuując: trochę złośliwy, casami zadziorny, ale potrafi być miły, jednak nie często da sie to zauwazyc ;p Ogółem - lubię Cie

Obraz
PALATIAL REGALIA
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Ishido

nick: Swietny, prawde mowiac, gdybys go nie uzyl teraz ja mialbym taki nick

av - odwrotnosc nicka, strasznie niewyrazny i do sygnatury nie pasuje

syg - cyc wymiata ;p

osoba - maly spamer, jednak bardzo przjemny i milo sie z nim gada, klanowicz, wiec jest spox Lubie cię

Obraz
PALATIAL REGALIA
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
wiesz, Lama byc to zaszczyt, wiesz, ze bylas do niej typowana? ;p

Obraz
PALATIAL REGALIA
Uchiha Sasuke Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
Uchiha Sasuke
Dni na forum: 6.564
Ostrzeżenia: 4
Daichi

Avek: Może być

Podpis: Jak najbardziej na Miejscu

Nick: Oryginalny

Osoba: Co mam napisać, a zresztą sami sobie go oceńcie:P
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
ales sie wysilił

Uchiha Sasuke

Nick - podróba kompletna, poza tym nie podoba mi sie, juz lepsze bylo Nero

Av - nie wiem, czy to słaba jakość, czy te kropki są specjalnnie, nie mniej i tak jest to slaby punkt.

Syg - Ładna, nie mam sie do czego przyczepić

Osoba - pisze gorzej od Filipppa, krótko, czasami nie na temat. Zmienia nicki tak czesto jak Dante, teraz nawet wzial duplikat Nie wiem, po prostu od poczatku nie przypadłes mi do gustu, m.in. przez to, co napisałem w 1 zdaniu.

Obraz
PALATIAL REGALIA
Focus Mężczyzna
"GMF
GMF
[ Klan Asakura ]
Focus
Dni na forum: 7.264
Plusy: 41
Hidden

Nick - Krótsza i z pewnością wygodniejsza wersja starego ... może być.

Avatar - Nie znam tej postaci, ale sam avatar jest jakby zamglony. Nie podoba mi się

Podpis - Sympatyczna próba żartu

Osoba - Jego postać na forum, oddaje dawny nick - Szpaner. Bywa bardzo przemądrzały, niekiedy sypie głupimi tekstami i bierze sporo rzeczy do siebie. Jest dobrym i solidnym moderatorem i robi świetne prace (respect). Stosunek do Ciebie mam raczej neutralny, aczkolwiek w wielu rzeczach nie możemy znaleźć porozumienia i zapewne pozostanie jeszcze tak przez długi czas ...

Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime

Obraz
Hidden Mężczyzna
"Rōnin
Rōnin
Hidden
Dni na forum: 7.259
Eeeej, gdzie jest mój post!?

Na avie mam Ishide z Bleacha.

Focus

Nick - Focus kojarzy mi się przede wszystkim z techniką z Pokemonów. xD Nick pasuje do Ciebie, bowiem często skupiasz uwagę innych. Niemniej, wolałem Shaba.

Avatar - prosty, acz przyjemny av z FullMetal Alchemist, na oko Ed z kinówki. Taki średni.

Podpis - trudno mi ocenić. xD

Osoba - w czasie swego bytowania na forum wybuchło z Twojego powodu parę kłótni, czasem przyłączałeś do jakiś, nieraz byłeś ślepy na argumenty innych, nieraz kontratakowałeś całkiem ciekawymi faktami. Jesteś osobą pewną siebie i swego zdania, nieraz niedopuszczającą do siebie krytyki i odbierającą ją jako osobisty atak (słowa te mogą być puste, bowiem jako takiego Cię pamiętam, a jednak nie jestem w stanie podać żadnej konkretnej sytuacji, więc możesz spojrzeć na to z przymrużeniem oka). Zarazem jesteś jednak jednym z najbardziej wartościowych użytkowników, który nie boi się dyskusji i ostrej wymiany zdań. Masz swe zdanie na każdy temat i sprawiasz, że inni się z tym liczą.

Akira Toriyama 1955 - 2024
Obraz
Focus Mężczyzna
"GMF
GMF
[ Klan Asakura ]
Focus
Dni na forum: 7.264
Plusy: 41
Ten post to moja wina, przepraszam. Chciałem po prostu zedytować , skopiować to co napisałeś a potem pozmieniać i zamieścić w swoim poście. Gdy dałem wyślij, okazało się, że zedytowałem Twój post, którego cofnąć do pierwotnego stanu już nie mogłem. Wybacz.

Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime

Obraz
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.468
Plusy: 4
Mogłeś wcisnąć cofnij w przeglądarce i jeszcze raz skopiować, ja tak przynajmniej robię jak zdarzy mi się pomyłka.

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.129
Plusy: 3
Hidden

nick- wolałem Szpanera

avek-metroseksualny facet , albo męska baba. Na jedno wychodzi

podpis - mało śmieszny

osoba- nie spamuje i nie udaje mądrzejszego niż jest , pisze ciekawe posty , aczkolwiek często powtarza cudze poglądy i traktuje je jako prawdę objawioną. Użytkownik raczej na plus , ale brakuje mu ikry.

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
Amidala Kobieta
Saiyanin
Saiyanin
Amidala
Dni na forum: 6.734
Focus nie pamiętam żebym cię oceniała a jak oceniałam to trudno ;p

nick: bardzo fajny kojarzy [ ort! ] mi się z "ford focus"

av: no cóż ogólnie jest niezły ładnie zrobiony ale nie przemawia do mnie

podpis: nie jest zły raczej mi się podoba

osoba: masz swoje zdanie, często wdajesz się w dyskusje, jesteś inteligentny i dużo [ ort! ] wiesz. Ogólnie jesteś OK

Gdy ktoś umiera wszponach Gniewu
Rodzi się klątwa..krąży w Okół miejsca Śmierci
Gdy zabłądzisz w to miejsce...
...:::ZNISZCZY CIĘ JEJ GNIEW:::...
Obraz
Laru Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Takeda ]
Laru
Dni na forum: 7.261
Plusy: 6
Hidden

Nick Obcięcie "lorda" sprawiło, że Twoja ksywka zrobiła się mniej wyniosła i w pewien sposób mniej "groźna".

Avek i sygna O tym, że kochasz "Bleach'a" wiadomo już dawno, ale dopiero teraz widać to wyraźnie. Avek ładny, podoba mi się to rozmycie kolorów i światła. Sygna jednak nie powala.

Ocena Na nao jesteś raptem dwa dni krócej niż ja, ale zdziałałeś przez ten czas o niebo więcej niż ja, zapisując sie do grupy charakterystycznych użytkowników oraz zostając modem. Cenię sobie Twoje poczucie humoru, cierpliwość, którą okazywałeś przy uczeniu mnie obsługi Photohopa (to były czasy ). Praca na ssjplanet też potwierdziła, że można na Ciebie liczyć. Cieszę się, że w pierwszej kolejności w zawieraniu wszelkich znajomości na nao, trafiłam akurat na Ciebie. Pozdrówka.

"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".

Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Amidala, bo Laru-chan oceniałem

Nick: Nie podoba mi się, niestety, ale już sie przyzwyczaiłem
Avek: Ładny, ale zbytnio miga, nie lepiej zrobić screena i dać? Bo ten chyba nawet łamie regulamin Nao
Syg: Lubie klątwę, ale ta sygnatura nie powala, mimo to i tak lepsza ta od poprzedniej.
Osoba: po twojemu to będzie... fajna ;p jednak zbyt często piszesz jak 7 latek... no, może 12, tak ja to Old napisał ;p Ale ogólnie da się z tobą normalnie porozmawiać na +

Obraz
PALATIAL REGALIA
Old Cyceron Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Old Cyceron
Dni na forum: 6.965
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 6
Daichi

Nick: Niezły, niestety na tym forum oryginalnością się już nie wyróżnia, za dużo tutaj japońsko-podobnych nick'ów.
Av: Dobry, naprawdę dobry, przedstawia osobę spokojną i zamyśloną, kolor zielony uspokaja.
Sig: Troszkę pusty [wcześniejsze prace były lepsze], no ale każdemu czegoś brakuje .
Osoba: Jest w porządku, nie widziałem żadnej wypowiedzi z jego strony, która by budziła we mnie złe odczucia. Do uwag na temat jego prac jest obiektywny i stara się je poprawić, co wychodzi mu na plusik. W razie prośby nie odmawia pomocy przy czym się stara. Nie bacząc iż jesteśmy w tym samym klanie, forumowicz super, jestem zadowolony, że należymy razem do Shimazu.
Strony:   1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 45, 46, 47  

Forum DB Nao » » » Oceń osobę powyżej
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump