Forum Dragon Ball Nao

» Dragon Ball: Behind The Shenron

axel
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 6.573
Witajcie mam do przedstawienia Wam grę nad którą pracuje. Jest to Dragon Ball: Behind The Shenron, jest to gra MMORPG w której mamy do wyboru 5 ras: Saiyanin, Nameczan, Człowiek, Android i dla urozmaicenia Kanatsa-jin

Na pierwszy rzut oka możecie zauważyć wiele podobieństw do Dragon Blaze Online 2 (ten sam silnik moja gra posiada na którym jest oparte DBO2) jednakże to są 2 zupełnie odmienne światy. W tej grze nie chodzi o bez myślne nabijanie lvli i zabijanie wszystkiego co się rusza... Jednakże ta opcja też jest uwzględniona dla graczy z wyższymi lvlami. Przede wszystkim główna różnica jest taka ,że gracz jest wręcz zmuszony do wykonywania questów jeżeli chce bardziej rozwinąć swoją postać ponieważ za Quest wykonany jesteśmy uczeni nowej techniki (np quest u genialnego żółwia , atak KI blast, Kamehame etc.)
Cała akcja gry toczy się na 4 płaszczyznach: ziemia, vegata, namek, zaświaty. Każda z płaszczyzn jest zróżnicowana pod względem mieszkańców, przedmiotów (nawet waluta jest inna) czy też pod względem otoczenia.

Chwilowo więcej faktów nie mogę zdradzić bo gra jest podczas tworzenia ale możecie mi wierzyć ,że zaskoczę Was wieloma dobrymi pomysłami o to kilka screenów

a o to kilka przedpremierowych screenów
* zaloguj się, aby zobaczyć link *

tam są błedy w tytułach map bo stare screeny na nowych zostały poprawione np Wyspa Genialnego Żółwia czy też zamiast wyspa Tenkashi Budoai na Tenkaichi Budokai,a Tutaj screen z clienta

szukam chetnych do pomocy testerów etc.
Boss Mężczyzna
Super Saiyanin
Super Saiyanin
Boss
Dni na forum: 6.627
Ostrzeżenia: 1
Hmm moze byc ciekawie...tylko szkoda, ze robisz MMORPG'a fajniej by bylo na singla i na multi...ale nie jest zle, wiec pracuj niedlugo pokazesz nam swoje efekty

"Kreujemy chwile prawdziwej wolności lecąc nad przeszkodami, które Wy omijacie każdego dnia... " David Belle

http://akcjaparkour.prv.pl/index.php?page=pk

You wanna fuck with me ?!!! OK...You wanna play rough ?!!! OK...Say hello to my little friend !!!
SSJ-ddkiller Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
SSJ-ddkiller
Dni na forum: 6.643
"cool"
fajnie zycze powoodzienia w grze
podaj linka jak juz ja skonczysz

walcz by zyskać Honor.
walcz by Awansować.
walcz by zostać wodziem.

@@@@@@@@@@
Dragon Ball
@@@@@@@@@@
axel
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 6.573
Dla wszystkich którzy pragną zglebić wiedzę na temat gry to zapraszam na forum zajmujące się tym projektem, ono jest pod adresem:
Zapraszam, mam nadzieję że nie łamie żadnego punktu regulaminu
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.644
Plusy: 73
A kiedy gra ma ruszyc? Za tydzien, miesiac, rok?

Ja moglbym pomoc w nazewnictwie postaci, jesli byscie chcieli, bo zwykle tak jest, ze sie jakies durne imiona daje, majace niewiele wspolnego z rzeczywistoscia.

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT

Forum DB Nao » » » Dragon Ball: Behind The Shenron
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump